Τρίτη 26 Ιαν, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Χτύπησε ξανά ο «σκηνοθέτης-σεναριογράφος» Κυριάκος Κυριάκου

  07/08/2020 11:45
Χτύπησε ξανά ο «σκηνοθέτης-σεναριογράφος» Κυριάκος Κυριάκου

Χτύπησε ξανά ο «σκηνοθέτης-σεναριογράφος» Κυριάκος Κυριάκου

  07/08/2020 11:45
Πονοκέφαλο προκαλεί στην Αστυνομία η δράση άνδρα, ο οποίος παρουσιάζεται ως σεναριογράφος ή ηθοποιός με το όνομα «Κυριάκος Κυριάκου». Ο άγνωστος καταφέρνει να ξεγελάσει ανυποψίαστους πολίτες σε χωριά της επαρχίας Λάρνακας και να τους αποσπά χρήματα.
 
Ο συγκεκριμένος άνδρας, όπως αναφέρουν σε αναρτήσεις τους, τα κοινοτικά συμβούλια Ψευδά και Κόρνου, είναι ύψους 1,80 και κάθε σπίτι που επισκέπτεται, δείχνει να γνωρίζει τον ιδιοκτήτη ή φίλους του, πλάθοντας κάθε φορά διαφορετική ιστορία, με απώτερο σκοπό την απόσπαση χρημάτων.
 
Οι δύο κοινότητες συστήνουν στους κατοίκους τους να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί και να μην ανοίγουν σε αγνώστους, αλλά ούτε να αποκαλύπτουν στοιχεία φίλων ή συγγενών τους.
 
Η δράση του συγκεκριμένου προσώπου, χρονολογείται. Το 2018 είχε επισκεφθεί και πάλι χωριά της επαρχίας Λάρνακας, όπου παρουσιαζόταν στους πολίτες ως σκηνοθέτης/ σεναριογράφος και τους υποσχόταν δουλειά. Με αυτό τον τρόπο κατάφερνε να αποσπά χρήματα.
 
Ο εν λόγω «σεναριογράφος», έλεγε στους πολίτες ότι ετοιμάζει μεγάλη σειρά με ηθοποιούς από την Ελλάδα και ότι θα τους προσφέρει θέση εργασίας στην παραγωγή.
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας