Αδειάζει κλεψύδρα, προστίθεται στα... ορφανά εγκλήματα η δολοφονία Καλλιτσιώνη

Στα συρτάρια των ανεξιχνίαστων δολοφονιών φαίνεται να μπαίνει η στυγερή δολοφονία του Παναγιώτη Καλλιτσιώνη, γνωστός ως «Βαλεντίνος», του οποίου έστησαν καρτέρι θανάτου έξω από την πατρική του οικία στην Ορμήδεια, που διαπράχθηκε το βράδυ της 25ης Ιουνίου.  

Ακόμη μια δολοφονία με την σφραγίδα του υποκόσμου, που όπως όλα δείχνουν, θα παραμείνει «ορφανή», τόσο από δράστες, όσο και από ηθικούς αυτουργούς, καθώς η Αστυνομία δεν κατάφερε να βρει την άκρη του νήματος ή μπορεί να την βρήκε και να γνωρίζει τι κρύβεται πίσω από την ενέδρα, ωστόσο δεν έχει στα χέρια τέτοια στοιχεία που να της επιτρέπουν να «δέσει» πρόσωπα και να τα οδηγήσει ενώπιον της Δικαιοσύνης.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Πόρτα Ν.Υ. για τους υπόπτους στον φόνο Καλλιτσιώνη-Ελεύθεροι οι δύο

Σχεδόν ένα μήνα και κάτι, μετά τη διάπραξη του εγκλήματος και αφού οι δύο ύποπτοι που είχαν συλληφθεί και αφέθηκαν ελεύθεροι, καθώς η Νομική Υπηρεσία έκρινε πως το μαρτυρικό υλικό είναι ανεπαρκές και πως δεν στοιχειοθετούνται τα αδικήματα, η υπόθεση παραμένει πλέον στάσιμη, αφού δεν προκύπτει οτιδήποτε νεότερο μέσα από τις έρευνες. Κάτι που δίνει πλεονέκτημα σε δράστες και ηθικούς αυτουργούς, να καλύψουν τα ίχνη τους, καταστρέφοντας τεκμήρια, που ενδεχομένως να σχετίζονται με τη δολοφονία του Παναγιώτη Καλλιτσιώνη.

Ωστόσο, η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες και ψάχνει μαρτυρίες, μέσα από τις οποίες θα μπορεί να καταπιαστεί, αφού τα αποτελέσματα των επιστημονικών εξετάσεων δεν έριξαν φως στην υπόθεση και δεν έχουν συνδεθεί με αυτά οποιαδήποτε πρόσωπα.

Αναμφίβολα, ο χρόνος που περνά, λειτουργεί υπέρ των όσων υπέγραψαν και εκτέλεσαν το συμβόλαιο θανάτου, ενώ ταυτόχρονα λειτουργεί εναντίον της Αστυνομίας και στις προσπάθειες που καταβάλλει για εξιχνίαση της υπόθεσης.
Υπενθυμίζεται πως η δολοφονία του «Βαλεντίνου» συνδέεται με το ξεκαθάρισμα της νύχτας, αφού το θύμα είχε ανοιχτά μέτωπα, ενώ στις περιπτώσεις που ο υπόκοσμος αφήνει την σφραγίδα του, το παζλ της υπόθεσης θεωρείται δύσκολο για τις Αρχές, αφού επικρατεί, όχι σε όλες τις περιπτώσεις, η εγκληματική ομερτά.   

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Μεγαλύτερη και από ισόβια η ποινή στον «Χάμπουργκερ» για τις δύο ενέδρες

Σημειώνεται πως μετά το 2012, οπότε διαπράχθηκε το πενταπλό φονικό και η Αγία Νάπα άρχισε να βρίσκεται στο επίκεντρο με τις στυγερές δολοφονίες που ακολούθησαν, σε κανένα έγκλημα δεν έγινε κατορθωτό να συλληφθούν οι ηθικοί αυτουργοί. Παράλληλα, οι περισσότερες παραμένουν «ορφανές» από δράστες, πλην του πενταπλού και τετραπλού φονικού, καθώς και της απόπειρας φόνου κατά επιχειρηματία που διαπράχθηκε τον περασμένο Φεβρουάριο, και για την οποία καταδικάστηκε ο Χαράλαμπος Χρυσάνθου άλλως «Χάμπουργκερ».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Χειροπέδες σε 40χρονο για εμπρησμό οχήματος στην Αραδίππου
Τους ανέκοψαν για έλεγχο και τους τσάκωσαν με πέντε κιλά κάνναβη-Χειροπέδες σε δύο (pics)
Το μπαλάκι στο Εφετείο για αναστολή ποινής στον 82χρονο παππού-Τα νέα δεδομένα και τα σενάρια
Ορόσημο η 10η Μαΐου για ένα ασήκωτο Γολγοθά 19 χρόνων... Ο επίλογος της αρχής του τέλους
Συνελήφθη στα κατεχόμενα άτομο για «παραβίαση ιδιωτικής ζωής»
Μεγαλώνει ο κύκλος των συλλήψεων για τις πλαστές άδειες οδήγησης αλλά και διαμονής στην ΚΔ
Ανοικτή επιστολή από τη μητέρα της αδικοχαμένης Μαριλένας-«Έκλαψα περισσότερο από κάθε άλλη μέρα για την κόρη μου»
Στις 18 Απριλίου απαντά η 47χρονη σε κατηγορίες για κλοπές μέσω καρτών paysafe
Συνελήφθη 16χρονος που οδηγούσε κλοπιμαία μοτοσικλέτα υπό την επήρεια ναρκωτικών
Καταζητείται ο 55χρονος Θεόδωρου Θεοδώρου-Δεν παρουσιάστηκε στο Δικαστήριο (pic)