Κυριακή 24 Ιαν, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Συναγερμός στις Αρχές-Εξαφανίστηκε και δεύτερο άτομο θετικό στον κορωνοϊό

  29/07/2020 11:02
Συναγερμός στις Αρχές-Εξαφανίστηκε και δεύτερο άτομο θετικό στον κορωνοϊό

Συναγερμός στις Αρχές-Εξαφανίστηκε και δεύτερο άτομο θετικό στον κορωνοϊό

  29/07/2020 11:02

Την ώρα που η Αστυνομία εντατικοποιεί τους ελέγχους για κρούσματα απειθαρχίας, τα οποία αυξάνονται όλο και περισσότερο, ψάχνει και δεύτερο άτομο που διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό αλλά κυκλοφορεί ανενόχλητος, με αποτέλεσμα να τίθεται σε κίνδυνο η δημόσια υγεία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: ΛεμεSOS από τα ορφανά κρούσματα, φόβοι για δεύτερο κύμα πανδημίας

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για πρόσωπο που ήρθε από τη Βουλγαρία στις 27 Ιουλίου και διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό. Ο Βούλγαρος ενημερώθηκε σχετικά, ωστόσο όταν αναζητήθηκε από την ομάδα Επιδημιολογικής επιτήρησης δεν εντοπίστηκε.

Η Αστυνομία μετέβη στην οικία διαμονής που είχε δηλώσει στην Πάφο, χωρίς όμως να εντοπιστεί, ενώ μέλη της δύναμης διεξάγουν έρευνες και σε άλλες οικίες προσώπων που ενδεχομένως να διαμένει ο Βούλγαρος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ψάχνουν τον Ινδό που κυκλοφορεί ανενόχλητος ενώ διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό

Σημειώνεται, επίσης, πως η Αστυνομία εντόπισε τον Ινδό, μόνιμο κάτοικο Κύπρου, τον οποίο έψαχνε, αφού διαγνώστηκε χθες ως θετικό κρούσμα κορωνοϊού, αλλά στη συνέχεια εξαφανίστηκε. Υπενθυμίζεται πως, είχε διαγνωστεί στο ΤΑΕΠ Λεμεσού, αλλά τα στοιχεία επικοινωνίας που έδωσε ήταν ψεύτικα. Μόλις διαπιστώθηκε αυτό, στην ομάδα επιδημιολογικής επιτήρησης σήμανε συναγερμός και με ενέργειες του Υπουργείου Υγείας, ενημερώθηκε σχετικά η Αστυνομία που άρχισε να αναζητεί τον αλλοδαπό.

Παράλληλα, άλλο ένα θετικό κρούσμα στον ιό, που έφθασε από τις ΗΠΑ στις 17 Ιουλίου, κυκλοφορούσε για βόλτες στη Λεμεσό, χωρίς να τεθεί σε αυτοπεριορισμό για 14 ήμερες.

Χθες, η ίδια, που είναι Κύπρια υπήκοος μαζί με τη συγκάτοικό της παρουσίασαν συμπτώματα κορωνοϊού, υποβλήθηκαν σε τεστ και διαγνώστηκαν ως θετικές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Μεγαλώνουν ανησυχητικά οι αλυσίδες εξάπλωσης στη Λεμεσό-Άλλα τέσσερα κρούσματα, τα δύο ορφανά

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας