Τετάρτη 27 Ιαν, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Τους στόχους του Υπουργείου Δικαιοσύνης για την Αστυνομία ανέλυσε η Γιολίτη

  28/07/2020 17:23
Τους στόχους του Υπουργείου Δικαιοσύνης για την Αστυνομία ανέλυσε η Γιολίτη

Τους στόχους του Υπουργείου Δικαιοσύνης για την Αστυνομία ανέλυσε η Γιολίτη

  28/07/2020 17:23
Εγκαινιάζεται από σήμερα ο κύκλος κοινών επισκέψεων / συναντήσεων της Υπουργού Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, κας Έμιλυς Γιολίτη και του Αρχηγού Αστυνομίας, κ. Στέλιου Παπαθεοδώρου, στις Επαρχιακές Διευθύνσεις, Τμήματα, Μονάδες και Υπηρεσίες της Αστυνομίας.
 
Σήμερα, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με Αξιωματικούς και άλλα μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λευκωσίας. Κατά τη συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής του Αρχηγείου Αστυνομίας, η Έντιμη Υπουργός παρέθεσε τους στόχους που έθεσε το Υπουργείο στο οποίο προΐσταται, οι οποίοι πηγάζουν από το πρόγραμμα που εξήγγειλε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας.
 
Ως κύριες προτεραιότητες έθεσε την ασφάλεια των πολιτών, με πλήρη σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα και στις βασικές ελευθερίες και την αναβάθμιση και εκσυγχρονισμό της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.
 
Όπως ανέφερε στον χαιρετισμό της η κα Γιολίτη «θα πρέπει να εντατικοποιήσουμε τις προσπάθειές μας για πρόληψη και καταπολέμηση κάθε μορφής εγκλήματος που ταλανίζει την σημερινή κοινωνία μας, όπως είναι τα ναρκωτικά, οι οδικές συγκρούσεις, η εμπορία προσώπων, αδικήματα που διαπράττονται εις βάρος των παιδιών όπως είναι η παιδική πορνογραφία αλλά και κάθε μορφής κακοποίησης παιδιού, η τρομοκρατία, η παράτυπη μετανάστευση, και γενικά η αποτελεσματική αντιμετώπιση του σοβαρού εγκλήματος, τα οποία επηρεάζουν άμεσα τον κάθε πολίτη αυτού του τόπου».
 
Ο Αρχηγός Αστυνομίας αναφέρθηκε αρχικά στους στόχους και προτεραιότητες της Ηγεσίας για καλύτερη και αποτελεσματικότερη αστυνόμευση. Απευθυνόμενος στα μέλη της ΑΔΕ Λευκωσίας, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στα διάφορα προβλήματα που υπάρχουν και σημείωσε ότι, «με τη συνεργασία όλων και του Υπουργείου θα προσπαθήσουμε να επιλύσουμε τα προβλήματα αυτά, ούτως ώστε να γίνουμε πιο αποτελεσματικοί και να προσφέρουμε καλύτερη ποιότητα υπηρεσιών προς τον πολίτη».
 
Της συνάντησης προηγήθηκε επιθεώρηση παράταξης των μελών της ΑΔΕ Λευκωσίας, από την Υπουργό.
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας