Παρασκευή 27 Νοε, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Έπεσε ο πέλεκυς σε 37χρονο που βίασε την συγκάτοικο του

  28/07/2020 12:53
Έπεσε ο πέλεκυς σε 37χρονο που βίασε την συγκάτοικο του

Έπεσε ο πέλεκυς σε 37χρονο που βίασε την συγκάτοικο του

  28/07/2020 12:53
Το Μόνιμο κακουργιοδικείο Λευκωσίας, επέβαλε σήμερα ποινή φυλάκισης 8 ετών σε 37χρονο άνδρα από το Καμερούν που βρέθηκε ένοχος για το αδίκημα του βιασμού, που διαπράχθηκε εναντίον γυναίκας από την Λετονία.
 
Σύμφωνα με τα γεγονότα της υπόθεσης, ο κατηγορούμενος που έφτασε στην Κύπρο από τα κατεχόμενα και βρισκόταν στις ελεύθερες περιοχές με το καθεστώς του αιτητή πολιτικού ασύλου, διέμενε σε διαμέρισμα στην Λευκωσία μαζί με άλλους συμπατριώτες του.
 
Το εν λόγω διαμέρισμα ήταν διαχωρισμένο σε ξεχωριστά δωμάτια, κάποια από αυτά με δικό τους μπάνιο και τουαλέτα. Ένα τέτοιο δωμάτιο ενοικίαζε στο εν λόγω διαμέρισμα και η παραπονούμενη από την Λετονία.
 
Σύμφωνα με τα ευρήματα του Κακουργιοδικείου, ο κατηγορούμενος εισήλθε χωρίς άδεια στο δωμάτιο της παραπονουμένης και ασκώντας βία, ήρθε σε παράνομη συνουσία μαζί της παρά την θέληση της.
 
Το Κακουργιοδικείο αφού τόνισε την σοβαρότητα του αδικήματος του βιασμού, το οποίο πλήττει βάναυσα την προσωπικότητα του θύματος, επέβαλε στον κατηγορούμενο ποινή φυλάκισης 8 ετών, λαμβάνοντας υπόψιν το λευκό του ποινικό μητρώο και τις προσωπικές του συνθήκες όπως έχουν εκτεθεί από τον δικηγόρο του.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας