Τρίτη 20 Απρ, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Ελεύθεροι υπό όρους η μητέρα και ο γιος της που συνελήφθησαν για κλοπές στην Πάφο

  08/07/2020 21:17
Ελεύθεροι υπό όρους η μητέρα και ο γιος της που συνελήφθησαν για κλοπές στην Πάφο

Ελεύθεροι υπό όρους η μητέρα και ο γιος της που συνελήφθησαν για κλοπές στην Πάφο

  08/07/2020 21:17
Ελεύθεροι υπό όρους αφέθηκαν μάνα και γιος, για υπόθεση διάρρηξης και κλοπής στην Πάφο. Σύμφωνα με την Αστυνομία 52χρονη και ο 30χρονος γιος της παρουσιάστηκαν σήμερα ενώπιον της δικαιοσύνης, για τα αδικήματα της διάρρηξης με σκοπό την κλοπή από κατοικία, της συνωμοσίας προς διάπραξης κακουργήματος και ψευδείς πληροφορίες σε αστυνομικό, που αντιμετωπίζουν.
 
Το δικαστήριο διέταξε όπως η 52χρονη και ο 30χρονος αφεθούν ελεύθεροι υπό όρους, μέχρι την 19 Φεβρουαρίου του 2021, που αναμένεται να ξεκινήσει η ακροαματική διαδικασία της υπόθεσης.
 
Σύμφωνα με το ιστορικό της υπόθεσης, στην σύλληψη 52χρονης προχώρησε η Αστυνομία Πάφου χτες, σχετικά με υπόθεση διάρρηξης και κλοπής από κατοικία προς διευκόλυνση των ανακρίσεων.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Μητέρα πήρε πάνω της τις κλοπές του γιου της-Συνελήφθη από τις Αρχές
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, η διάρρηξη και κλοπή διαπράχθηκαν τον Ιούνιο του 2020 στην Πάφο. Συγκεκριμένα στις 18 Ιουνίου είχε εντοπιστεί ο γιος της 52χρονης, ηλικίας 30 ετών, στην κατοχή του οποίου είχαν βρεθεί χρυσαφικά τα οποία ήταν προϊόντα διάρρηξης.
 
Η 52χρονη σε κατάθεση της τότε στην Αστυνομία, ανέφερε πως τα χρυσαφικά της ανήκουν, κάτι που δεν ευσταθεί καθώς τα χρυσαφικά που βρέθηκαν στην κατοχή του 30χρονου αναγνωρίστηκαν από τον παραπονούμενο της διάρρηξης ως δικά του, όπως διαφάνηκε από περαιτέρω εξετάσεις των ανακριτικών αρχών
 
Κατόπιν τούτου η Αστυνομία προχώρησε χτες στην σύλληψη και της 52χρονης ενώ ο γιος της τελούσε  ήδη υπό κράτηση. Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.
 
Πηγή: ΚΥΠΕ
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας