Δευτέρα 18 Ιαν, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Στο κελί για άλλες πέντε ημέρες ο σύζυγος της λογίστριας για την απάτη μαμούθ

  05/07/2020 12:51
Στο κελί για άλλες πέντε ημέρες ο σύζυγος της λογίστριας για την απάτη μαμούθ

Στο κελί για άλλες πέντε ημέρες ο σύζυγος της λογίστριας για την απάτη μαμούθ

  05/07/2020 12:51
Για άλλες πέντε ημέρες ανανεώθηκε το διάταγμα προσωποκράτησης του 63χρονου συζύγου της 49χρονης υπεύθυνης λογιστηρίου ομίλου εταιρειών στη Λεμεσό, για την απάτη με τις πλαστογραφημένες εντολές μεταφοράς χρήματων που ανέρχονται σε πάνω από τέσσερα εκατομμύρια ευρώ.
 
Ο 63χρονος, είχε συλληφθεί όταν διαπιστώθηκε πως η υπογραφή του υπήρχε στο πίσω μέρος πλαστογραφημένων επιταγών του ομίλου, οι οποίες εκδόθηκαν στο όνομα της συζύγου του, του ιδίου, καθώς και πρώην και νυν υπαλλήλων της εταιρείας, με το συνολικό ποσό τους να ξεπερνά τις είκοσι χιλιάδες ευρώ.
 
Σε ότι αφορά τη 49χρονη, η οποία παραμένει υπό οκταήμερη κράτηση, αφού το διάταγμα εναντίον της ανανεώθηκε για τέταρτη φορά την περασμένη Τρίτη, όσο οι ανακριτές ξεψαχνίζουν τα πεπραγμένα της στην εταιρεία, εντοπίζουν συνεχώς νέα στοιχεία που την καίνε.
Όπως είχε ακουστεί μεταξύ άλλων, ενώπιον Δικαστηρίου κατά την τελευταία προσαγωγή της στις 30 Ιουνίου, η ύποπτη παρότι βρισκόταν υπό κράτηση, μεταβίβασε ακίνητη και κινητή περιουσία στο γιο και στο σύζυγο της και συγκεκριμένα, τέσσερις κατοικίες στην πόλη και επαρχία Λεμεσού και ένα αυτοκίνητο.
 
Το τέταρτο διάταγμα κράτησης της 49χρονης λήγει την ερχόμενη Τετάρτη, με τις έρευνες της Αστυνομίας να συνεχίζονται, καθώς στο μικροσκόπιο των ανακριτών βρίσκεται ένας μεγάλος όγκος μαρτυρικού υλικού που αφορά χρηματικό ποσό που φτάνει τα 4,5 εκατομμύρια ευρώ.

Για την ίδια υπόθεση τελεί υπό κράτηση και ο πατέρας της 49χρονης, ηλικίας 73 ετών, εναντίον του οποίου εξασφαλίστηκε μαρτυρία ότι μεταξύ των ετών 2017-2020, έχουν εκδοθεί πενήντα πλαστογραφημένες επιταγές συνολικού ύψους 60,105 ευρώ προς όφελος του, χωρίς οποιαδήποτε δικαιολογητικά.

Οι τρεις διατηρούν το δικαίωμα της σιωπής και ανακρινόμενοι αναφέρουν πως ό,τι έχουν να πουν θα το πουν στο Δικαστήριο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Στο κελί και ο πατέρας της λογίστριας-Πώς εμπλέκεται στην υπόθεση

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας