Σάββατο 23 Ιαν, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Εργασίες σε διάφορα σημεία στους αυτοκινητοδρόμους θα διεξάγονται σήμερα

  02/07/2020 08:26
Εργασίες σε διάφορα σημεία στους αυτοκινητοδρόμους θα διεξάγονται σήμερα

Εργασίες σε διάφορα σημεία στους αυτοκινητοδρόμους θα διεξάγονται σήμερα

  02/07/2020 08:26
Εργασίες σε διάφορα σημεία στους αυτοκινητοδρόμους θα διεξάγονται σήμερα το πρωί, σύμφωνα με την Αστυνομία, η οποία καλεί τους διερχόμενους οδηγούς οχημάτων στις περιοχές όπου θα διεξάγονται τα οδικά έργα, να οδηγούν με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα και να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα.
 
Παράλληλα, η Αστυνομία προτρέπει όσους διακινούνται στο οδικό δίκτυο να συμμορφώνονται με τα σήματα τροχαίας και να τηρούν τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας και συστήνει ιδιαίτερη προσοχή για αποφυγή τροχαίων δυστυχημάτων.
 
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, στη σήραγγα του αυτοκινητοδρόμου Λεμεσού - Πάφου, θα συνεχίζονται οι εργασίες συντήρησης της σήραγγας, στην κατεύθυνση προς Πάφο. Οι εργασίες που άρχισαν την περασμένη Δευτέρα και αναμένεται να ολοκληρωθούν την αύριο Παρασκευή, διεξάγονται από τις 8.00 το πρωί και συνεχίζουν μέχρι τις 7.00 το βράδυ κάθε μέρα.
 
Κατά τη διάρκεια των εργασιών, η σήραγγα είναι κλειστή και η τροχαία κίνηση διοχετεύεται, από σημείο πριν από τη σήραγγα, στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας το οποίο λειτουργεί με αμφίδρομη κίνηση.
 
Επίσης, στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας - Λευκωσίας, στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας - Ριζοελιάς και στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας - Κοφίνου, το Τμήμα Δασών, θα συνεχίζει τις εργασίες ποτίσματος των φυτών στις κεντρικές νησίδες των δρόμων.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι εργασίες, που άρχισαν την περασμένη εβδομάδα, διεξάγονται από τις 9.00 το πρωί, μέχρι τις 3.00 το απόγευμα και αναμένεται να ολοκληρωθούν σήμερα.
 
Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, κλείνει τμηματικά η εφαπτόμενη της κεντρικής νησίδας, λωρίδα κυκλοφορίας, για μήκος ενός χιλιομέτρου περίπου, κάθε φορά, από τη μια κατεύθυνση μόνο όπως πιο κάτω και η τροχαία κίνηση διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας:

(α) Στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Λευκωσίας κλείνει η κατεύθυνση προς Λευκωσία, από τον κυκλικό κόμβο Ριζοελιάς μέχρι τα όρια της Επαρχίας Λάρνακας.

(β) Στον αυτοκινητόδρομο αεροδρόμιο Λάρνακας – Ριζοελιάς, κλείνει η κατεύθυνση προς αεροδρόμιο Λάρνακας, από τον κυκλικό κόμβο Ριζοελιάς, μέχρι το αεροδρόμιο.

(γ) Στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Κοφίνου κλείνει η κατεύθυνση προς Κοφίνου, από τον κυκλικό κόμβο Καλού Χωριού μέχρι και δύο χιλιόμετρα περίπου μετά την έξοδο προς Αγγλεισίδες.
 
Εξάλλου, η Αστυνομία αναφέρει ότι στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Λευκωσίας, στο τμήμα από την Ακτή του Κυβερνήτη, μέχρι και τη Σκαρίνου, στην κατεύθυνση προς Λευκωσία, θα συνεχίζονται οι εργασίες συντήρησης του οδοστρώματος, από τις 9.30 το πρωί, έως και τις 2.00 το απόγευμα. Οι εργασίες άρχισαν την περασμένη Δευτέρα και αναμένεται να ολοκληρωθούν σήμερα.

Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εργασιών κλείνει τμηματικά ανά πάσα στιγμή μια λωρίδα κυκλοφορίας, στην κατεύθυνση από Λεμεσό προς Λευκωσία, σε μήκος μέχρι ενός χιλιομέτρου περίπου κάθε φορά και η κυκλοφορία διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.
 
Πηγή: ΚΥΠΕ
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας