Λύνουν το γρίφο και δίνουν απαντήσεις στα σκοτεινά σημεία οι νεκροτομές

Απαντήσεις στον άλυτο γρίφο του εγκλήματος που διαπράχθηκε το βράδυ της Δευτέρας σε διαμέρισμα στη Λακατάμια, στο οποίο εντοπίστηκαν νεκροί ο 56χρονος Χριστάκης Χριστοδούλου και η 44χρονη Νίκη Σιεφταλή, δίνει η νεκροτομή επί των δύο σορών, που θα διενεργηθεί το πρωί στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Το σημείωμα που έφερε νέα δεδομένα-Τι δείχνουν οι έρευνες

Από τα ευρήματα των ιατροδικαστών Νικόλα Χαραλάμπους, Σοφοκλή Σοφοκλέους και Αγγελικής Παπέττα, πιθανότατα θα ξεκαθαρίσει ποιος πάτησε την σκανδάλη του κυνηγετικού όπλου, το οποίο εντοπίστηκε στην σκηνή του εγκλήματος.
Την ίδια ώρα, οι Αρχές, έχουν στην εξίσωση και το αποχαιρετιστήριο σημείωμα που άφησε ο 56χρονος, με το οποίο διαπιστώνεται η πρόθεση του να θέσει τέρμα στη ζωή του και ενδεχομένως να είναι αυτός που πάτησε πρώτα τη σκανδάλη και σκότωσε την 44χρονη, εξού και η Αστυνομία είχε δηλώσει ότι διερευνά υπόθεση φόνου και αυτοχειρίας.
 
Ωστόσο, παρά τον εντοπισμό του σημειώματος, υπάρχουν κάποια σκοτεινά σημεία, τα οποία θα ξεκαθαρίσουν από τη νενομισμένη νεκροτομή.
Ένα απ’ αυτά, είναι το τραύμα στο χέρι της 44χρονης, το οποίο αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να χρησιμοποίησε το όπλο. Ωστόσο, από την άλλη, στο σενάριο η 44χρονη να σκότωσε τον 56χρονο, προκύπτει το ερώτημα πώς γίνεται ο άνδρας να άφησε σημείωμα, αναφέροντας ότι θα θέσει τέρμα στη ζωή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Φόνος και αυτοχειρία στο διαμέρισμα στη Λακατάμια-Γρίφος ποιος σκότωσε ποιον

Υπενθυμίζεται ότι από την αυτοψία που διενήργησαν οι ιατροδικαστές η γυναίκα έφερε τραύμα στο λαιμό, ενώ ο 56χρονος έφερε τραύμα στο στήθος.
 
Την ίδια ώρα, στο μικροσκόπιο των ανακριτών, βρίσκονται και άλλα τεκμήρια που παραλήφθηκαν από το διαμέρισμα, ενώ στοιχεία αναμένεται να αντληθούν και από τα τηλεπικοινωνιακά δεδομένα τόσο του 56χρονου, όσο και της 44χρονης.
 
Εξάλλου, οι ανακριτές άρχισαν να λαμβάνουν καταθέσεις, τόσο από το οικογενειακό, όσο και από το φιλικό περιβάλλον των δύο προσώπων, οι οποίοι διατηρούσαν δεσμό, ωστόσο το τελευταίο διάστημα ήταν σε διάσταση.

Δειτε Επισης

Κέντρο Καταναλωτή: Οι πολίτες μπορούν να επηρεάσουν τις αποφάσεις της ΕΕ
Aσφαλιστικές αποζημιώσεις ρεκόρ από την κατάρρευση της γέφυρας στη Βαλτιμόρη-Στα $3 δισ. οι πρώτοι υπολογισμοί
Aύξηση κατά 5,5% των υπό κυπριακή σημαία πλοίων ανακοίνωσε η Υφ. Ναυτιλίας
Έκθεση-κόλαφος του Παρατηρητηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων-«H Τουρκία προχωρά σε παράνομες απελάσεις Σύρων»
Η Βουλή της Σκωτίας εξετάζει σχέδιο νόμου για την ευθανασία σε άτομα που πάσχουν από καταληκτική νόσο
Ζήτησαν άμεσες λύσεις στη νοσηλεία και φροντίδα ασθενών με μεταμόσχευση ήπατος στην Επ. Υγείας
Υπ. Γεωργίας: Ευάλωτη η Κύπρος στις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής
Ποσό €551,8 εκ., έχει συμψηφιστεί από την Κυβέρνηση μέχρι τέλος Φεβρουαρίου 2024
Διαφορετικές οι αναγνώσεις των μέτρων από συμπολίτευση και αντιπολίτευση-Οι εισηγήσεις των κομμάτων
Μέντζη, Παπαχαραλάμπους και Πιερίδη υποστηρίζουν οι Οικολόγοι-Οι εκλεκτοί τους στη Λευκωσία