Κυριακή 11 Απρ, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Φόνος και αυτοχειρία στο διαμέρισμα στη Λακατάμια-Γρίφος ποιος σκότωσε ποιον

  30/06/2020 00:06
Φόνος και αυτοχειρία στο διαμέρισμα στη Λακατάμια-Γρίφος ποιος σκότωσε ποιον

Φόνος και αυτοχειρία στο διαμέρισμα στη Λακατάμια-Γρίφος ποιος σκότωσε ποιον

  30/06/2020 00:06

Υπόθεση φόνου και αυτοχειρίας διερευνά η Αστυνομία, σε σχέση με τα δύο πτώματα που εντοπίστηκαν σε διαμέρισμα στη Λακατάμια.
 

Πρόκειται για μία γυναίκα ηλικίας 44 ετών και έναν άντρα ηλικίας 56 ετών, με τον έναν εκ των δύο να πυροβολεί τον άλλο και στη συνέχεια να θέτει τέρμα στη ζωή του. Ωστόσο, από τις προκαταρτικές εξετάσεις και από την αυτοψία που διενήργησαν στη σκηνή οι ιατροδικαστές Σοφοκλής Σοφοκλέους, Νικόλας Χαραλάμπους και Αγγελική Παπέττα, δεν κατέστη δυνατόν να εξακριβωθεί ποιος ήταν αυτός που πάτησε την σκανδάλη κι ακολούθως έστρεψε το όπλο στον εαυτό του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: ΕΚΤΑΚΤΟ: Δύο νεκροί σε οικία στη Λακατάμια-Όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά

Σε δηλώσεις του ο Βοηθός Αρχηγός Αστυνομίας Δημήτρης Δημητρίου ανέφερε ότι το έγκλημα διαπράχθηκε γύρω στις 9:30 το βράδυ και αμέσως στη σκηνή κλήθηκαν ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας, όπου εντόπισαν τα δύο πτώματα.
 
Στη σκηνή του εγκλήματος βρέθηκε το φονικό όπλο, ένα κυνηγετικό, με το οποίο διαπράχθηκε ο φόνος και η αυτοχειρία. Όπως ανέφερε ο κ. Δημητρίου, εκ πρώτης όψεως αποκλείεται η εμπλοκή τρίτου προσώπου και η Αστυνομία διερευνά υπόθεση φόνου και αυτοχειρίας.
 
Όπως προκύπτει από τις μαρτυρίες που έχει ενώπιον της η Αστυνομία, στο διαμέρισμα διέμενε ο 56χρονος, τον οποίο επισκέφθηκε η 44χρονη, χωρίς, όμως, μέχρι στιγμής να διευκρινίζεται εάν είχαν ραντεβού ή τον αιφνιδίασε με την παρουσία της.
 
Με βάση, πάντα, τις μαρτυρίες, τα δύο θύματα ήταν ζευγάρι και τον τελευταίο καιρό βρίσκονταν σε διάσταση.
 
Από την σκηνή του εγκλήματος παραλείφθηκαν διάφορα τεκμήρια, τα οποία στάλθηκαν για επιστημονικές εξετάσεις, ενώ περαιτέρω φως στην υπόθεση και στο ερώτημα ποιος σκότωσε ποιον απαντήσεις θα δώσει η νενομισμένη νεκροτομή που θα διενεργηθεί επί των σορών των θυμάτων.
 
Η Αστυνομία άρχισε τη λήψη καταθέσεων, τόσο από το περιβάλλον των δύο νεκρών όσο και από γείτονες, με τις έρευνες να βρίσκονται στα προκαταρτικά στάδια.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας