Χειροπέδες σε 30χρονο για το άγριο φονικό στη Λήδρας, καταζητούνται άλλοι τρεις

Χειροπέδες στον ένα καταζητούμενο, για το άγριο φονικό στη Λήδρας, πέρασε η Αστυνομία χθες βράδυ, ενώ συνεχίζουν να καταζητούνται οι άλλοι τρεις.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, η σύλληψη του ενός από τους καταζητούμενους, ηλικίας 30 ετών, έγινε το χθες το βράδυ, γύρω στις 11:20, στο Παλιομέτοχο.
 
Πρόκειται για τον Vinay Kumar, 30 ετών, από την Ινδία, τα στοιχεία του οποίου δόθηκαν χθες το μεσημέρι στη δημοσιότητα. Είναι η δεύτερη σύλληψη για το φονικό, αφού η Αστυνομία είχε προβεί στη σύλληψη ενός 27χρονου, την επομένη του φόνου. 
 
Υπενθυμίζεται ότι για την υπόθεση καταζητούνται οι AMRIT BHINDER, 32 ετών από την Ινδία AMRITPAL SINGH, 24 ετών, από την Ινδία και HARTEJ SINGH WARRAICH, 30 ετών, επίσης από την Ινδία.
 
Υπενθυμίζεται ότι το άγριο φονικό διαπράχθηκε στο βράδυ της Κυριακής, 21 Ιουνίου, στην οδό Λήδρας, όταν αλλοδαποί επιτέθηκαν ο ένας στον άλλο εξοπλισμένοι με ξύλα και μαχαίρια. Από τη συμπλοκή ένα άτομο σκοτώθηκε και δύο τραυματίστηκαν. Συγκεκριμένα, ένας 34χρονος δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, ενώ 25χρονος, αφού έλαβε τις πρώτες βοήθειες, έλαβε εξιτήριο το ίδιο βράδυ. 
 
Ενώπιον των Αρχών βρίσκονται μαρτυρίες από περαστικούς, που ήταν αυτόπτες μάρτυρες και ανέφεραν στην Αστυνομία, πως στο επεισόδιο συμμετείχαν πάνω από δεκαπέντε πρόσωπα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Συνελήφθη ο ένας, ψάχνουν τους άλλους δύο για το άγριο φονικό στη Λήδρας

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, η συμπλοκή φαίνεται να ξεκίνησε από την αρχή της οδού Λήδρας και όχι από την οδό Αρσινόης, όπου εντοπίστηκε νεκρός ο 21χρονος, ο οποίος μεταφέρθηκε στο σημείο από φιλικά του πρόσωπα.

Σε σχέση με το κίνητρο πίσω από τη φονική συμπλοκή, οι Αρχές ψάχνουν μαρτυρίες, ώστε να εξακριβώσουν τι προηγήθηκε, με τον ένα εκ των δύο τραυματιών που είναι σε θέση να μιλήσει, να ισχυρίζεται ότι δέχθηκαν επίθεση χωρίς λόγο και αιτία.

Δειτε Επισης

Δύο ύποπτοι για την επίθεση στο Crocus κατέθεσαν έφεση κατά της προφυλάκισής τους
Αναμένει ανακοινώσεις από Υπουργεία για τα ενοίκια σε βιοτεχνικές ζώνες η Επ. Εσωτερικών
Τα F-16 στο επίκεντρο της συνάντησης Αμερικανών με τον Τούρκο υπουργό Άμυνας στην Άγκυρα
Η Πολωνία κατηγορεί τη Ρωσία για κατασκοπεία και προσπάθειες αποσταθεροποίησης
Κέντρο Καταναλωτή: Οι πολίτες μπορούν να επηρεάσουν τις αποφάσεις της ΕΕ
Aσφαλιστικές αποζημιώσεις ρεκόρ από την κατάρρευση της γέφυρας στη Βαλτιμόρη-Στα $3 δισ. οι πρώτοι υπολογισμοί
Aύξηση κατά 5,5% των υπό κυπριακή σημαία πλοίων ανακοίνωσε η Υφ. Ναυτιλίας
Έκθεση-κόλαφος του Παρατηρητηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων-«H Τουρκία προχωρά σε παράνομες απελάσεις Σύρων»
Η Βουλή της Σκωτίας εξετάζει σχέδιο νόμου για την ευθανασία σε άτομα που πάσχουν από καταληκτική νόσο
Ζήτησαν άμεσες λύσεις στη νοσηλεία και φροντίδα ασθενών με μεταμόσχευση ήπατος στην Επ. Υγείας