Πέμπτη 23 Σεπ, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Αυτοί είναι οι άλλοι δύο καταζητούμενοι για το άγριο φονικό στη Λήδρας (pics)

  24/06/2020 10:29
Αυτοί είναι οι άλλοι δύο καταζητούμενοι για το άγριο φονικό στη Λήδρας (pics)

Αυτοί είναι οι άλλοι δύο καταζητούμενοι για το άγριο φονικό στη Λήδρας (pics)

  24/06/2020 10:29
Στη δημοσιότητα έδωσε η Αστυνομία τα στοιχεία των άλλων δύο καταζητούμενων, για το άγριο φονικό στην οδό Λήδρας.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Άλλα δύο εντάλματα για τη φονική συμπλοκή στη Λήδρας-Στους τέσσερις οι καταζητούμενοι
 
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης φόνου, που διαπράχθηκε το βράδυ της 21ης Ιουνίου 2020, στη Λευκωσία, με θύμα 21χρονο, η Αστυνομία αναζητεί τους:

1) VINAY KUMAR, 30 ετών, από την Ινδία και

2) HARTEJ SINGH WARRAICH, 30 ετών, επίσης από την Ινδία.
 
Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό τους, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας, στο τηλέφωνο 22-802222 ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Υπενθυμίζεται ότι για την υπόθεση καταζητούνται οι AMRIT BHINDER, 32 ετών από την Ινδία και AMRITPAL SINGH, 24 ετών, επίσης από την Ινδία.

Ενώπιον των Αρχών βρίσκονται μαρτυρίες από περαστικούς, που ήταν αυτόπτες μάρτυρες και ανέφεραν στην Αστυνομία, πως στο επεισόδιο συμμετείχαν πάνω από δεκαπέντε πρόσωπα.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, η συμπλοκή φαίνεται να ξεκίνησε από την αρχή της οδού Λήδρας και όχι από την οδό Αρσινόης, όπου εντοπίστηκε νεκρός ο 21χρονος, ο οποίος μεταφέρθηκε στο σημείο από φιλικά του πρόσωπα.

Σε σχέση με το κίνητρο πίσω από τη φονική συμπλοκή, οι Αρχές ψάχνουν μαρτυρίες, ώστε να εξακριβώσουν τι προηγήθηκε, με τον ένα εκ των δύο τραυματιών που είναι σε θέση να μιλήσει, να ισχυρίζεται ότι δέχθηκαν επίθεση χωρίς λόγο και αιτία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας