Αποχαιρέτησε ΥΑΜ και ΑΔΕ ο Αρχηγός Αστυνομίας

Ο Αρχηγός Αστυνομίας, κ. Κύπρος Μιχαηλίδης, επισκέφθηκε σήμερα την Υπηρεσία Αλλοδαπών και Μετανάστευσης, καθώς και την Αστυνομική Διεύθυνση Λευκωσίας, συνεχίζοντας τον κύκλο των αποχαιρετιστήριων επισκέψεων του με αφορμή την επικείμενη αφυπηρέτησή του, στο τέλος του μήνα.
 
Ο Αρχηγός, εξέφρασε την ικανοποίηση του, για την άψογη συνεργασία που είχε με τα στελέχη και μέλη της ΥΑΜ, όπως επίσης και με τα στελέχη και μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λευκωσίας. Αναφέρθηκε στο γεγονός ότι με τους περισσότερους έτυχε να εργαστούν μαζί και ευχήθηκε  σε όλους καλή συνέχεια, δίνοντας την υπόσχεση  ότι πάντα θα είναι διαθέσιμος να προσφέρει σε όποιον χρειάζεται την εμπειρία και την γνώση του. Επίσης με την ευκαιρία της σημερινής αφυπηρέτησης του Διοικητή της ΥΑΜ, Ανώτερου Αστυνόμου Παντελή Πολυβίου, του ευχήθηκε κάθε καλό στη συνέχεια και τον ευχαρίστησε για την μακρόχρονη προσφορά του στο Σώμα.
 
Ο Διοικητής της ΥΑΜ αναφερόμενος στον Αρχηγό είπε ότι πρόκειται για μια καθ’ όλα ξεχωριστή προσωπικότητα, η οποία έχει να επιδείξει για δεκαετίες μια αδιάλειπτη, πολύμορφη και πολύπλευρη προσφορά στην Αστυνομία και κατ’ επέκταση στην πολιτεία και στην  κοινωνία του τόπου μας. Ο κ. Πολυβίου μίλησε για ένα άξιο μέλος αυτού του Σώματος, που τίμησε τη στολή του, προσφέροντας τόσο απλόχερα, πολλά και σημαντικά στην Αστυνομία και στην κοινωνία.
 
Ο Αστυνομικός Διευθυντής Λευκωσίας, Ανώτερος Αστυνόμος Γιαννάκης Χαραλάμπους, ευχαρίστησε τον Αρχηγό για την μακρόχρονη και αγαστή συνεργασία τους από διάφορες θέσεις της Αστυνομίας  και του ευχήθηκε να απολαύσει όμορφες οικογενειακές στιγμές που θα ακολουθήσουν, τις οποίες στερήθηκε όλα αυτά τα χρόνια. 
 

Δειτε Επισης

Δεν θα συμμετάσχουν στις Ευρωεκλογές οι Σπαρτιάτες-Μπλόκο από τον Άρειο Πάγο
Καταχωρείται μέχρι την Παρασκευή η αίτηση για παύση Ελεγκτή-Ανοίγουν παλιά μέτωπα, ετοιμοπόλεμες οι δύο πλευρές
Δεκαεπτάχρονος απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του στη Λάρνακα (pic)
Αποκαλυπτικό βίντεο ντοκουμέντο από την ενέδρα στην Ανθούπολη-Δίπλα δίπλα δράστες και θύμα
ΒΙΝΤΕΟ: Μάχη με τις φλόγες στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού-Σε ετοιμότητα για πιθανές εκκενώσεις
Συνελήφθη ο Κωνσταντίνος Φλώρος για την επίθεση στον Βασίλη Γραμμένο της Ελληνικής Λύσης
Πρόεδρος Ανωτάτου: Γυναίκες το 56% του Ανωτάτου Συνταγματικού Δικαστηρίου
Τα νούμερα, τα απρόοπτα και τα ενδιαφέροντα της υποβολής υποψηφιοτήτων
Απέσυρε την υποψηφιότητα της με ριπή κατά της ηγεσίας του ΔΗΚΟ η Μαρία Τοφινή-Τσαντίλα
Ενισχύονται οι δυνάμεις πυρόσβεσης στο Κρατικό Δάσος Παρεκκλησιάς-Στην περιοχή πνέουν άνεμοι