Σάββατο 23 Ιαν, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Αποχαιρέτησε τα μέλη της ΑΔΕ Μόρφου ο Αρχηγός Αστυνομίας (pics)

  05/06/2020 15:57
Αποχαιρέτησε τα μέλη της ΑΔΕ Μόρφου ο Αρχηγός Αστυνομίας (pics)

Αποχαιρέτησε τα μέλη της ΑΔΕ Μόρφου ο Αρχηγός Αστυνομίας (pics)

  05/06/2020 15:57

Τον κύκλο των αποχαιρετιστήριων επισκέψεών του στις Επαρχιακές Αστυνομικές Διευθύνσεις, Τμήματα και Μονάδες, εγκαινίασε σήμερα ο Αρχηγός Αστυνομίας κ. Κύπρος Μιχαηλίδης, εν όψει της αφυπηρέτησης του, στο τέλος του μήνα. Πρώτος σταθμός της περιοδείας του, ήταν η Αστυνομική Διεύθυνση Μόρφου, όπου συναντήθηκε σήμερα, με την ηγεσία και απλά μέλη της Διεύθυνσης. 

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Αρχηγός προέβη σε απολογισμό του έργου που επιτελέστηκε επί αρχηγίας του. Παράλληλα, ευχαρίστησε τον Αστυνομικό Διευθυντή Μόρφου, Αστυνόμο Α΄ Ιωάννη Μαυρόχαννα και τα μέλη της εν λόγω Διεύθυνσης για την εποικοδομητική συνεργασία, που αναπτύχθηκε κατά τη θητεία του ως Αρχηγός του Σώματος, αλλά και καθ’ όλη τη διάρκεια της μακρόχρονης υπηρεσίας του στην Αστυνομία. Περαιτέρω, με έντονα τα συναισθήματα της συγκίνησης έδωσε χρήσιμες συμβουλές στα μέλη και αποχαιρέτησε το προσωπικό, διαβεβαιώνοντας ότι θα παραμείνει ενεργό μέλος, στη διάθεση της Αστυνομίας και της κοινωνίας ευρύτερα. 

Από πλευράς του ο ΑΔΕ Μόρφου, εξέφρασε τα αισθήματα της βαθύτατης εκτίμησης προς το πρόσωπο του Αρχηγού και εξήρε το έργο που πραγματοποιήθηκε, εν μέσω δύσκολων συνθηκών και καταστάσεων. Καταληκτικά, ανέφερε ότι η στιγμή του αποχαιρετισμού είναι ουσιαστικά τυπική διαδικασία, καθότι ο κ. Μιχαηλίδης θα παραμένει για πάντα μέλος της αστυνομικής οικογένειας. 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας