Σάββατο 23 Ιαν, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Παραδόθηκε ο αγροτικός Πυροσβεστικός Σταθμός Αθηένου

  05/06/2020 13:49
Παραδόθηκε ο αγροτικός Πυροσβεστικός Σταθμός Αθηένου

Παραδόθηκε ο αγροτικός Πυροσβεστικός Σταθμός Αθηένου

  05/06/2020 13:49
Παραδόθηκε σήμερα στην Πυροσβεστική Υπηρεσία ο Αγροτικός Πυροσβεστικός Σταθμός Αθηένου.
 
Σε γραπτή ανακοίνωση αναφέρεται ότι «η παράδοση έγινε από τον Δήμαρχο Αθηένου Κυριάκο Καρεκλά  στον Αναπληρωτή Διευθυντή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κύπρου Πολύβιο Χατζηβασιλείου. Τα σχέδια του Σταθμού ετοιμάσθηκαν από το Τμήμα Δημοσίων Έργων, τις προσφορές και την επίβλεψη του έργου προώθησε ο Δήμος Αθηένου, ενώ όλο το κόστος του Έργου που ανήλθε στις 200 χιλιάδες ευρώ, καταβλήθηκε από την κυβέρνηση».
 
Σύμφωνα με την ανακοίνωση «η Πυροσβεστική Υπηρεσία Κύπρου θα προωθήσει τώρα την επίπλωση και τον εξοπλισμού του Σταθμού με οχήματα και εξάρτηση ενώ σύντομα αναμένεται να τεθεί σε λειτουργία ως Αγροτικός Πυροσβεστικός Σταθμός».
 
Κατά την τελετή παράδοσης – παραλαβής «ο Δήμαρχος Αθηένου εξέφρασε ευχαριστίες στον κ. Χατζηβασιλείου για την συνεργασία και  στήριξη που τόσο ο ίδιος όσο και η Υπηρεσία του έδωσαν προκειμένου να ολοκληρωθεί το έργο καθώς και σε όλους όσοι συνέβαλαν στην ετοιμασία των σχεδίων και στην κατασκευή του Σταθμού. Ευχαρίστησε επίσης θερμά  την κυβέρνηση η οποία στέκεται δίπλα στην ακριτική Αθηένου, βοηθώντας την στην εκτέλεση έργων που ανεβάζουν το επίπεδο διαβίωσης αλλά και ασφάλειας των κατοίκων, που ζουν ως ακρίτες στην ημικατεχόμενη, από τα τουρκικά στρατεύματα, Αθηένου».
 
Στην τελετή παράδοσης παρευρέθηκαν ο Επαρχιακός Μηχανικός του Τμήματος Δημοσίων Έργων Κώστας Κωνσταντίνου, ο εκπρόσωπος της Ηλεκτρομηχανολογικής Υπηρεσίας Κύπρου Χαράλαμπος Χαραλάμπους και υπηρεσιακοί παράγοντες του Δήμου Αθηένου και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από Λάρνακα και Λευκωσία.
 
Πηγή: ΚΥΠΕ
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας