Οι πολλαπλές μαχαιριές, τα τεκμήρια και η σκηνή που δείχνει επικρατέστερη εκδοχή

Προς το σενάριο του φόνου και στη συνέχεια αυτοχειρίας, στρέφονται οι έρευνες των ανακριτών που διερευνούν την υπόθεση με τα δύο πτώματα που βρέθηκαν χθες το απόγευμα σε διαμέρισμα στην οδό Περικλέους στην Παλιά Λευκωσία, χωρίς όμως να αποκλείεται η εμπλοκή τρίτου προσώπου, αφού ακόμη δεν έχουν απαντηθεί συγκεκριμένα ερωτήματα.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ψάχνουν τι προηγήθηκε και τη σχέση των δύο θυμάτων-Προσπαθούν να λύσουν το γρίφο
 
Από τις έρευνες των Αρχών δεν εντοπίστηκε καμία παραβίαση στο διαμέρισμα, ενώ όταν τα μέλη της δύναμης κλήθηκαν στο μέρος, μετά από πληροφορία που δέχθηκαν ότι ακούγονταν φωνές από το διαμέρισμα, αναγκάστηκαν να σπάσουν την πόρτα, η οποία ήταν κλειστή με σύρτη, όπως επίσης και όλα τα παράθυρα και δεν υπήρχε άλλος τρόπος διαφυγής.

Ωστόσο, οι ανακριτές συνεχίζουν τις έρευνες, από τη μια για να εξακριβώσουν τι προηγήθηκε μεταξύ θύματος και θύτη και εάν επρόκειτο για φόνο εκ προμελέτης ή για ανθρωποκτονία, και από την άλλη για να διαπιστώσουν εάν υπήρχε τρίτο πρόσωπο.

Όπως είχαμε αναφέρει, τα δύο πτώματα βρέθηκαν σε διαφορετικά δωμάτια, ενώ στο χέρι του 64χρονου Ρουμάνου βρέθηκε ένα μαχαίρι και δίπλα και πάνω από την σορό της 46χρονης από το Βιετνάμ, βρέθηκαν λουλούδια και άλλα τεκμήρια.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, από την αυτοψία που διενήργησαν οι ιατροδικαστές Σοφοκλής Σοφοκλέους, Νικόλας Χαραλάμπους, Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξος Ορθοδόξου, διαπιστώθηκε πως και οι δύο σοροί έφεραν πολλαπλά τραύματα στο σώμα τους, πάνω από δεκαπέντε, ενώ μοιραία φαίνεται να ήταν αυτά στο λαιμό.

Ωστόσο, περαιτέρω φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξουν οι νενομισμένες νεκροτομές επί των σορών τους, ενώ και όλα τα τεκμήρια που παραλήφθηκαν από την σκηνή του εγκλήματος.

Την ίδια ώρα, οι ανακριτές της υπόθεσης συνεχίζουν την λήψη καταθέσεων από γείτονες οι οποίοι είχαν ακούσει φωνές, όπως επίσης και από πρόσωπα που γνώριζαν τόσο την 46χρονη όσο και τον 64χρονο, ώστε να διαπιστωθεί η σχέση που είχαν.

Επιπρόσθετα, η Αστυνομία αναμένεται να θέσει στο μικροσκόπιο της τα τηλεπικοινωνιακά δεδομένα της 46χρονης, τα οποία θα δείξουν κατά πόσο οι δύο είχαν κλείσει ραντεβού και ποια η σχέση τους, ενώ άρχισε να συλλέγει και κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης.

Οι έρευνες των Αρχών βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, διερευνώντας κάθε ενδεχόμενο.  
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Με το φονικό μαχαίρι στο χέρι ο άντρας-Σε διαφορετικά δωμάτια τα δύο πτώματα

Δειτε Επισης

Αναχώρησαν προς το άγνωστο οι πέντε βάρκες που ανακόπηκαν από τις κυπριακές Αρχές στα σύνορα του Λιβάνου
Ψάχνει τα ίχνη 18χρονου που εξαφανίστηκε στη Λευκωσία η Αστυνομία (pic)
Οι πληροφοριοδότες πίσω από τις συλλήψεις για εμπρησμούς, τα στοιχεία ενώπιον των Αρχών και το modus operandi
Ποινή φυλάκισης οκτώ χρόνων σε 43χρονο που τον έπιασαν με κοκαΐνη οι Αρχές
Έδειξε τα κενά σε πρόνοιες για την προστασία των παιδιών ο ΣΠΑΒΟ-Έδωσε χρονοδιάγραμμα η Επ. Νομικών
Ένας τραυματίας από την κατάρρευση οροφής κτηρίου στη Λεμεσό-Ζημιές σε όχημα
Περιφέρονταν ύποπτα σε συγκρότημα κατοικιών και τους τσάκωσαν οι Αρχές-Χειροπέδες σε επτά
Καταγγέλλουν μαζική δηλητηρίαση ζώων στο Μαρώνι οι Οικολόγοι-Βολές σε Αστυνομία (pics)
Αποκαλύψεων συνέχεια για τα σχολεία-Καθημερινότητα τα ναρκωτικά, σεξουαλική βία και σε Δημοτικά
Κατεπείγουσα Επιστολή Ισότητας προς Χαρτσιώτη για τον αριθμό αστυνομικών πρώτης γραμμής