Τετάρτη 12 Μαϊ, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Ψάχνουν τι προηγήθηκε και τη σχέση των δύο θυμάτων-Προσπαθούν να λύσουν το γρίφο

  01/06/2020 06:55
Ψάχνουν τι προηγήθηκε και τη σχέση των δύο θυμάτων-Προσπαθούν να λύσουν το γρίφο

Ψάχνουν τι προηγήθηκε και τη σχέση των δύο θυμάτων-Προσπαθούν να λύσουν το γρίφο

  01/06/2020 06:55
Την άκρη του νήματος που θα ξετυλίξει το κουβάρι, γύρω από τα δύο πτώματα που εντοπίστηκαν χθες στην παλιά Λευκωσία, προσπαθεί να εντοπίσει η Αστυνομία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Με το φονικό μαχαίρι στο χέρι ο άντρας-Σε διαφορετικά δωμάτια τα δύο πτώματα

Τα θύματα είναι μια 46χρονη ασιατικής καταγωγής και ένας 64χρονος από τη Ρουμανία, που βρέθηκαν να κείτονται νεκροί σε διαμέρισμα στην οδό Περικλέους και οι οποίοι έφεραν τραύματα από μαχαίρι.
 
Τα τραύματα της 46χρονης, που εντοπίστηκε στο ένα δωμάτιο του διαμερίσματος, είναι στο λαιμό, με τις Αρχές να διερευνούν υπόθεση φόνου εναντίον της.
Σε ότι αφορά τον 64χρονο, ο οποίος φέρει τραύματα σε διάφορα μέρη του σώματος του και εντοπίστηκε σε άλλο δωμάτιο, εξετάζονται δύο σενάρια. Είτε ότι δολοφόνησε την 46χρονη και ακολούθως έθεσε τέρμα στη ζωή του, είτε ότι έπεσε θύμα εγκληματικής ενέργειας, από τρίτο πρόσωπο. Σημειώνεται πάντως ότι κατά τον εντοπισμό του 64χρονου, στο χέρι του βρέθηκε ένα μαχαίρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Και δεύτερο πτώμα στο διαμέρισμα-Έρευνες στη σκηνή του εγκλήματος

Από τη σκηνή παραλήφθηκε επίσης και δεύτερο μαχαίρι, όπως και μία ανθοδέσμη που βρέθηκε δίπλα στο άψυχο σώμα της 46χρονης.
Τα τρία αυτά τεκμήρια, που θεωρούνται κλειδί για την υπόθεση, όπως κι άλλα που εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν από τη σκηνή, στάλθηκαν για επιστημονικές εξετάσεις.
Παράλληλα, οι Αρχές άρχισαν τη λήψη καταθέσεων ώστε να ξεκαθαρίσουν τα όσα προηγήθηκαν, ενώ αξιολογούνται κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης από την περιοχής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Στον λαιμό οι μαχαιριές που δέχθηκε η γυναίκα-Φωτογραφίες από τη σκηνή του εγκλήματος

Υπενθυμίζεται ότι η Αστυνομία έφθασε στον εντοπισμό των δύο σορών, μετά από πληροφορία ότι από το διαμέρισμα ακούγονταν φωνές.

Αυτοψία στο χώρο όπου εντοπίστηκαν οι δύο σοροί διενήργησαν εξάλλου, οι ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα, Νικόλας Χαραλάμπους, Σοφοκλής Σοφοκλέους και Ορθόδοξος Ορθοδόξου.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας