Δευτέρα 28 Νοε, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Με το φονικό μαχαίρι στο χέρι ο άντρας-Σε διαφορετικά δωμάτια τα δύο πτώματα

  31/05/2020 20:27
Με το φονικό μαχαίρι στο χέρι ο άντρας-Σε διαφορετικά δωμάτια τα δύο πτώματα

Με το φονικό μαχαίρι στο χέρι ο άντρας-Σε διαφορετικά δωμάτια τα δύο πτώματα

  31/05/2020 20:27

Τα κομμάτια του παζλ γύρω από τα δύο πτώματα που βρέθηκαν το απόγευμα σε διαμέρισμα στην παλιά Λευκωσία, επιχειρεί να στήσει η Αστυνομία.
 

Όλα ξεκίνησαν γύρω στις 6:00 το απόγευμα, όταν η Αστυνομία, μετά από πληροφορία που έλαβε, ότι από το συγκεκριμένο διαμέρισμα ακούγονταν φωνές, μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας έσπευσαν επί τόπου και, αφού παραβίασαν την πόρτα, εντόπισαν τα δύο πτώματα.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: ΕΚΤΑΚΤΟ: Νεκρή σε διαμέρισμα, βλέπει άγριο φονικό η Αστυνομία

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αρχηγό Αστυνομίας Δημήτρη Δημητρίου, η 46χρονη γυναίκα ασιατικής καταγωγής εντοπίστηκε μαχαιρωμένη στο ένα δωμάτιο, ενώ ο άντρας βρέθηκε επίσης μαχαιρωμένος σε δεύτερο δωμάτιο.
 
Δίπλα από τη γυναίκα βρέθηκε μία ανθοδέσμη με λουλούδια, κάτι που αποτελεί τεκμήριο για τους ανακριτές, ενώ ο άντρας βρέθηκε νεκρός με το μαχαίρι στο χέρι. Στην σκηνή του εγκλήματος εντοπίστηκε και δεύτερο μαχαίρι. 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Στον λαιμό οι μαχαιριές που δέχθηκε η γυναίκα-Φωτογραφίες από τη σκηνή του εγκλήματος

Σύμφωνα με τον κ. Δημητρίου, οι Αρχές διερευνούν υπόθεση φόνου για τον θάνατο της 46χρονης, ενώ, σε σχέση με τον άντρα, διερευνάται κατά πόσο ο θάνατός του επήλθε από αυτοχειρία ή εάν πρόκειται για δολοφονία από τρίτο πρόσωπο.
 
Υπενθυμίζεται ότι η γυναίκα φέρει τραύματα στον λαιμό, ενώ ο άντρας σε διάφορα μέρη του σώματός του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Και δεύτερο πτώμα στο διαμέρισμα-Έρευνες στη σκηνή του εγκλήματος 

Οι ανακριτές άρχισαν να λαμβάνουν καταθέσεις, ώστε να διαφανεί τί προηγήθηκε και αν ο θάνατος της 46χρονης ήταν φόνος εκ προ μελέτης ή ανθρωποκτονία, ενώ διεξάγονται έρευνες ώστε να εξακριβωθεί η σχέση των δύο θυμάτων.
 
Στη σκηνή βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας, με τους ανακριτές να λαμβάνουν καταθέσεις από γείτονες, ενώ αξιολογούνται κι άλλες πληροφορίες που φτάνουν ενώπιον των Αρχών. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ανθοδέσμη δίπλα από το πτώμα της γυναίκας-Τα δύο σενάρια που εξετάζουν οι ανακριτές

Στο χώρο για αυτοψία έχουν κληθεί οι ιατροδικαστές Νικόλας Χαραλάμπους, Σοφοκλής Σοφοκλέους, Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξος Ορθοδόξου.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας