Σάββατο 16 Ιαν, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Χειροπέδες σε 47χρονο για την κακοποίηση αλεπούς-Και δεύτερο βίντεο με λαγό

  18/05/2020 09:04
Χειροπέδες σε 47χρονο για την κακοποίηση αλεπούς-Και δεύτερο βίντεο με λαγό

Χειροπέδες σε 47χρονο για την κακοποίηση αλεπούς-Και δεύτερο βίντεο με λαγό

  18/05/2020 09:04
Στη σύλληψη ενός προσώπου, ηλικίας 47 χρόνων, προχώρησες χθες η Αστυνομία σχετικά με βίντεο που κυκλοφορούσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και καταγγέλθηκε ότι παρουσίαζε βασανισμό αλεπούς. Τα υπό διερεύνηση αδικήματα αφορούν στον Νόμο για την προστασία και ευημερία των ζώων.
 
Σύμφωνα με δελτίο Τύπου της Αστυνομίας, η διερεύνηση της υπόθεσης άρχισε το πρωί της Κυριακής, μετά τον εντοπισμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, στο διαδίκτυο, βίντεο στο οποίο πρόσωπο φαινόταν να κρατεί σε αιχμαλωσία μέσα σε μεταλλικό κλουβί, μία αλεπού, που συγκαταλέγεται στα είδη άγριας πανίδας. Εντοπίστηκε επίσης άλλο ένα βίντεο, όπου φαινόταν ένας λαγός, πιθανόν τραυματισμένος, σε κουζίνα σπιτιού, όπου το πρόσωπο που βιντεογραφούσε, φαινόταν να αφήνει κυνηγετικό σκύλο, να περιεργάζεται τον τραυματισμένο λαγό.
 
Με τη συνδρομή του Γραφείου Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, εξακριβώθηκαν τα στοιχεία του 47χρονου προσώπου που ανάρτησε τα δύο βίντεο στο διαδίκτυο και εναντίον του εκδόθηκαν Δικαστικά εντάλματα σύλληψης και έρευνας της κατοικίας του.
 
Μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Πέρα Χωρίου Νήσου, μαζί με μέλη της Υπηρεσίας Θήρας και Πανίδας, εντόπισαν στη συνέχεια τον 47χρονο στην οικία του και προχώρησαν στη σύλληψή του, ενώ σε έρευνα που έγινε στην οικία, εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν από τα μέλη της Αστυνομίας, δύο κινητά τηλέφωνα, για να τύχουν περαιτέρω εξετάσεων.
 
Ο 47χρονος τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης, με τον Αστυνομικό Σταθμό Πέρα Χωρίου Νήσου να συνεχίζει τις εξετάσεις.
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας