Ενισχυτικές οι μαρτυρίες των άλλων συγκάτοικων του 21χρονου που δολοφονήθηκε

Ως πλήρως εξιχνιασθείσα θεωρεί η Αστυνομία τη δολοφονία που διαπράχθηκε χθες βράδυ στην Ευρύχου, με θύμα 21χρονο από το Νεπάλ, αφού ο δράστης παραδέχθηκε τη  δολοφονία, ενώ εντοπίστηκε και το φονικό όπλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Τον μαχαίρωσε μέχρι θανάτου και παραδόθηκε-Κίνητρο οι δουλειές του σπιτιού

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 21χρονος δράστης αφότου μετέβη χθες βράδυ μετά το έγκλημα μόνος του στην Αστυνομία, ομολόγησε ότι σκότωσε τον ομοεθνή του, με κουζινομάχαιρο, μετά από διαπληκτισμό που είχαν.
 
Όπως ισχυρίζεται ο δράστης, τα κίνητρα πίσω από το φόνο είναι διαφωνίες που είχαν με το θύμα, για την καθαριότητα του σπιτιού. Παρόλα αυτά, ο συγκεκριμένος ισχυρισμός αναμένεται να διερευνηθεί, μέσα από τις εξετάσεις και τις καταθέσεις που θα ληφθούν.
Μπροστά στα μάτια ομοεθνή τους το έγκλημα
Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, στο σπίτι που διαπράχθηκε το έγκλημα στην Ευρύχου, διέμεναν πέραν του δράστη και του θύματος άλλα οκτώ πρόσωπα, όλοι φοιτητές που σπουδάζουν σε κολέγια στη Λευκωσία.
 
Στο σημείο που διαπράχθηκε η δολοφονία, βρισκόταν ένας από τους οκτώ συγκάτοικούς τους, ο οποίος θεωρείται και ο βασικός μάρτυρας για την υπόθεση. Οι υπόλοιποι, βρίσκονταν σε άλλα δωμάτια του σπιτιού.
 
Από τις εξετάσεις των Αρχών εντοπίστηκε το φονικό μαχαίρι, το οποίο παραλήφθηκε και στάλθηκε για επιστημονικές εξετάσεις.
 
Ο ύποπτος οδηγήθηκε το πρωί ενώπιον Δικαστηρίου, το οποίο διέταξε την κράτηση του για οκτώ ημέρες, ενώ εναντίον του διερευνάται το αδίκημα του φόνου εκ προμελέτης.
Παράλληλα, άρχισε η λήψη καταθέσεων από τους συγκάτοικους του θύτη και του θύματος και σε περίπτωση που ολοκληρωθούν οι εξετάσεις με την εκπνοή του διατάγματος η υπόθεση θα καταχωρηθεί ενώπιον Κακουργιοδικείου.
 
Σημειώνεται πως σε ότι αφορά τη νεκροτομή επί της σορού, θα διενεργηθεί αύριο, αφού σήμερα λήφθηκαν δείγματα για να διενεργηθεί τεστ κορωνοϊού στο θύμα.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Ζητούν ακύρωση της διαδικασίας για τη Μονή Αββακούμ οι μοναχοί-Το υπόμνημα στην Ιερά Σύνοδο
Κάθειρξη 10 ετών σε 67χρονο για βιασμό 61χρονης-Την κτύπησε και την κακοποίησε
Καταγγελία για κακοποίηση ηλικιωμένου από τη σύζυγό του-Ενήμερες και οι ΥΚΕ
Χειροπέδες σε 40χρονο για εμπρησμό οχήματος στην Αραδίππου
Παρανάλωμα του πυρός δύο οχήματα ζεύγους-Καταστράφηκαν ολοσχερώς
Τους ανέκοψαν για έλεγχο και τους τσάκωσαν με πέντε κιλά κάνναβη-Χειροπέδες σε δύο (pics)
Το μπαλάκι στο Εφετείο για αναστολή ποινής στον 82χρονο παππού-Τα νέα δεδομένα και τα σενάρια
Ορόσημο η 10η Μαΐου για ένα ασήκωτο Γολγοθά 19 χρόνων... Ο επίλογος της αρχής του τέλους
Συνελήφθη στα κατεχόμενα άτομο για «παραβίαση ιδιωτικής ζωής»
Μεγαλώνει ο κύκλος των συλλήψεων για τις πλαστές άδειες οδήγησης αλλά και διαμονής στην ΚΔ