Τρίτη 20 Απρ, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Ενισχυτικές οι μαρτυρίες των άλλων συγκάτοικων του 21χρονου που δολοφονήθηκε

  06/05/2020 11:40
Ενισχυτικές οι μαρτυρίες των άλλων συγκάτοικων του 21χρονου που δολοφονήθηκε

Ενισχυτικές οι μαρτυρίες των άλλων συγκάτοικων του 21χρονου που δολοφονήθηκε

  06/05/2020 11:40
Ως πλήρως εξιχνιασθείσα θεωρεί η Αστυνομία τη δολοφονία που διαπράχθηκε χθες βράδυ στην Ευρύχου, με θύμα 21χρονο από το Νεπάλ, αφού ο δράστης παραδέχθηκε τη  δολοφονία, ενώ εντοπίστηκε και το φονικό όπλο.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 21χρονος δράστης αφότου μετέβη χθες βράδυ μετά το έγκλημα μόνος του στην Αστυνομία, ομολόγησε ότι σκότωσε τον ομοεθνή του, με κουζινομάχαιρο, μετά από διαπληκτισμό που είχαν.
 
Όπως ισχυρίζεται ο δράστης, τα κίνητρα πίσω από το φόνο είναι διαφωνίες που είχαν με το θύμα, για την καθαριότητα του σπιτιού. Παρόλα αυτά, ο συγκεκριμένος ισχυρισμός αναμένεται να διερευνηθεί, μέσα από τις εξετάσεις και τις καταθέσεις που θα ληφθούν.
Μπροστά στα μάτια ομοεθνή τους το έγκλημα
Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, στο σπίτι που διαπράχθηκε το έγκλημα στην Ευρύχου, διέμεναν πέραν του δράστη και του θύματος άλλα οκτώ πρόσωπα, όλοι φοιτητές που σπουδάζουν σε κολέγια στη Λευκωσία.
 
Στο σημείο που διαπράχθηκε η δολοφονία, βρισκόταν ένας από τους οκτώ συγκάτοικούς τους, ο οποίος θεωρείται και ο βασικός μάρτυρας για την υπόθεση. Οι υπόλοιποι, βρίσκονταν σε άλλα δωμάτια του σπιτιού.
 
Από τις εξετάσεις των Αρχών εντοπίστηκε το φονικό μαχαίρι, το οποίο παραλήφθηκε και στάλθηκε για επιστημονικές εξετάσεις.
 
Ο ύποπτος οδηγήθηκε το πρωί ενώπιον Δικαστηρίου, το οποίο διέταξε την κράτηση του για οκτώ ημέρες, ενώ εναντίον του διερευνάται το αδίκημα του φόνου εκ προμελέτης.
Παράλληλα, άρχισε η λήψη καταθέσεων από τους συγκάτοικους του θύτη και του θύματος και σε περίπτωση που ολοκληρωθούν οι εξετάσεις με την εκπνοή του διατάγματος η υπόθεση θα καταχωρηθεί ενώπιον Κακουργιοδικείου.
 
Σημειώνεται πως σε ότι αφορά τη νεκροτομή επί της σορού, θα διενεργηθεί αύριο, αφού σήμερα λήφθηκαν δείγματα για να διενεργηθεί τεστ κορωνοϊού στο θύμα.
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας