Δευτέρα 25 Ιαν, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Για 20 χρόνια λειτουργεί η κεραία που έκαψαν στη Λεμεσό-Η ανακοίνωση της CYTA

  28/04/2020 18:20
Για 20 χρόνια λειτουργεί η κεραία που έκαψαν στη Λεμεσό-Η ανακοίνωση της CYTA

Για 20 χρόνια λειτουργεί η κεραία που έκαψαν στη Λεμεσό-Η ανακοίνωση της CYTA

  28/04/2020 18:20
Για 20 χρόνια λειτουργεί η κεραία που έκαψαν τα ξημερώματα άγνωστοι στη Λεμεσό, σύμφωνα με τη CYTA.
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο οργανισμός αναφέρει ότι «σε μια κρίσιμη φάση διαχείρισης της πανδημίας, όπου όλες οι προσπάθειες επικεντρώνονται στην προστασία της δημόσιας υγείας και στην επανεκκίνηση της οικονομίας, σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα νέα εμπρηστική επίθεση σε εξοπλισμό κινητής τηλεφωνίας της Cyta στη Λεμεσό, επηρεάζοντας αυτή τη φορά τη δυνατότητα επικοινωνίας συμπολιτών μας στην περιοχή Κάτω Πολεμιδιών».
 
Σημειώνει ότι «αυτή η νέα εγκληματική ενέργεια σε βάρος της επικοινωνίας, συνιστά απειλή κατά της σταθερότητας και υπονομεύει τη συλλογική προσπάθεια για επάνοδο στην κανονικότητα. Συνεπώς, η Πολιτεία, μέσω των αρμόδιων αρχών, είναι επιβεβλημένο να διερευνήσει εξονυχιστικά και αυτή την υπόθεση, να αποδώσει ευθύνες και να εφαρμοστούν όλα όσα προβλέπει ο νόμος και για τα δύο πρόσφατα περιστατικά εμπρησμού υποδομών κινητής τηλεφωνίας».
 
Όπως εξηγεί, αναφορικά με την προστασία των υποδομών, η Cyta είναι σε συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές και μελετώνται σχετικές ενέργειες.
 
«Το περιστατικό αφορά και σ’ αυτή την περίπτωση εγκατάσταση, η οποία ήταν σε λειτουργία εδώ και περίπου 20 χρόνια και μάλιστα σε μια περιοχή στην οποία δεν υπάρχουν άλλες γειτονικές κεραίες, που θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν για την αναδρομολόγηση της κίνησης του δικτύου κινητής τηλεφωνίας. Το γεγονός αυτό δημιουργεί σημαντικά προβλήματα στην κινητή επικοινωνία του τοπικού πληθυσμού».
 
Επισημαίνει πώς «ο Οργανισμός στέκεται με όλες του τις δυνάμεις στο πλευρό των πελατών του που επηρεάζονται. Κατανοεί απόλυτα την αγωνία τους για απρόσκοπτη επικοινωνία μέσω της κινητής τηλεφωνίας και κάνει ότι είναι δυνατό για την ταχύτερη δυνατή αποκατάσταση».
 
Καταλήγοντας ξεκαθαρίζει ότι η θέση της Cyta παραμένει ξεκάθαρη «Η κοινωνία μας, όλοι μαζί, είμαστε πολύ πιο δυνατοί από μεμονωμένες ενέργειες που στρέφονται, τελικά, σε βάρος της ζωής μας. Όλοι μαζί θα υπερασπιστούμε το αγαθό της επικοινωνίας και θα συνεργαστούμε στην εξέλιξή του».
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας