Άφαντοι οι δράστες του άγριου φονικού-Στήνει το παζλ η Αστυνομία

Άφαντοι παραμένουν οι δράστες της στυγερής δολοφονίας του 20χρονου Σύρου, που διαπράχθηκε το βράδυ της Παρασκευής στην θαλάσσια περιοχή «Βρέξη» στην Πάφο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Αυτοί είναι οι δύο καταζητούμενοι για τον φόνο του 20χρονου-Τον έψαχναν για ώρες

Οι Αρχές παρά τις μέχρι στιγμής έρευνες, δεν κατάφεραν να εντοπίσουν τα ίχνη των δύο Σύρων που καταζητούνται, ωστόσο οι εξετάσεις συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς και έχει ήδη αρχίσει να στήνεται το παζλ της υπόθεσης.
 
Με βάση τα στοιχεία που έχει ενώπιον της η Αστυνομία, θύτες και θύμα συναντήθηκαν στην παραλία, που βρίσκεται στην περιοχή Τάφοι των Βασιλέων για να λύσουν τις διαφορές τους, γύρω στις 22:30 το βράδυ της Παρασκευής.
 
Όπως φαίνεται, σε κάποια στιγμή τα αίματα άναψαν και ανασύρθηκαν μαχαίρια, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο 20χρονος. Ακολούθως οι δράστες τράπηκαν σε φυγή.
 
Λίγη ώρα αργότερα, η Αστυνομία έλαβε πληροφορία για συμπλοκή και μαχαιρώματα ανάμεσα σε αλλοδαπούς και άρχισε τις έρευνες προς εντοπισμό του 20χρονου, ο οποίος είχε δηλωθεί ως τραυματίας.
Τελικά, ο 20χρονος εντοπίστηκε νεκρός το απόγευμα του Σαββάτου και αμέσως αποκλείστηκε η σκηνή και διενεργήθηκαν εξετάσεις.
 
Από το σημείο, περισυνελέγησαν τεκμήρια, τα οποία στάλθηκαν για επιστημονικές εξετάσεις, ενώ αναζητούνται κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης από τη γύρω περιοχή, ώστε να πέσει φως στην υπόθεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: ΕΚΤΑΚΤΟ: Βρέθηκε πτώμα 20χρονου, διερευνά φόνο η Αστυνομία-Δύο εντάλματα σύλληψης

Πρώτα τεστ και μετά νεκροτομή
Αυτοψία στη σορό του 20χρονου, διενήργησαν οι ιατροδικαστές Σοφοκλής Σοφοκλέους, Νικόλας Χαραλάμπους, Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξος Ορθοδόξου, οι οποίοι κλήθηκαν στο σημείο.
 
Όσον αφορά τη νεκροτομή επί της σορού του νεαρού, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, αναμένεται να ληφθούν δείγματα για τεστ κορωνοϊού από τη σορό του 20χρονου κι αν βγουν αρνητικά, τότε οι ιατροδικαστές θα προχωρήσουν με τη διαδικασία.
 
Σημειώνεται ότι με βάση τις διεθνείς σύμβασεις νεκροτομή διενεργείται μόνο για τα βίαια εγκλήματα και αφότου διενεργηθεί το τεστ για κορωνοϊό.
Λόγοι τιμής τα κίνητρα
Σε ότι αφορά στα κίνητρα, οι Αρχές εκτιμούν σύμφωνα με όλα τα στοιχεία που έχουν ενώπιον τους, ότι αυτά αποδίδονται σε λόγους τιμής, κάτι ωστόσο που θα ξεκαθαρίσει στην πορεία των ερευνών.

Για την υπόθεση, η Αστυνομία καταζητεί τον 22χρονο Walid Al Moustafa και τον 25χρονου Tarek Haj Halaf, από τη Συρία.

Οι Αρχές απευθύνουν έκκληση σε οποιοδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε για την υπόθεση, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Πάφου στο τηλ. 26-806021 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Walid Al Moustafa

Tarek Haj Halaf

Δειτε Επισης

Παραιτήθηκε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομίας, Κυριάκος Χαραλάμπους
Τέλος στις κακοποιήσεις παιδιών ζητούν από Χαρτσιώτη μαθητές μέσω τέχνης (pics)
Παρατείνεται μέχρι τον Αύγουστο η δίκη του Κενάν Αγιάζ
Υπ. Δικαιοσύνης: Στο τελικό στάδιο η πρόσληψη 259 πυροσβεστών
Πυρκαγιά σε ξηρά χόρτα προκάλεσε προβλήματα σε πασσάλους της ΑΗΚ και σε λάστιχα άρδευσης
Δεν σταματούν οι βομβιστικές επιθέσεις, έκρηξη σε γκαράζ οικίας στη Λακατάμια-Ζημιές σε ένα όχημα
Αναχώρησαν προς το άγνωστο οι πέντε βάρκες που ανακόπηκαν από τις κυπριακές Αρχές στα σύνορα του Λιβάνου
Ψάχνει τα ίχνη 18χρονου που εξαφανίστηκε στη Λευκωσία η Αστυνομία (pic)
Οι πληροφοριοδότες πίσω από τις συλλήψεις για εμπρησμούς, τα στοιχεία ενώπιον των Αρχών και το modus operandi
Ποινή φυλάκισης οκτώ χρόνων σε 43χρονο που τον έπιασαν με κοκαΐνη οι Αρχές