Σάββατο 28 Νοε, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Tα χιλιάδες sms και οι απείθαρχοι που έφεραν δραστικά μέτρα στους δρόμους

  01/04/2020 14:45
Tα χιλιάδες sms και οι απείθαρχοι που έφεραν δραστικά μέτρα στους δρόμους

Tα χιλιάδες sms και οι απείθαρχοι που έφεραν δραστικά μέτρα στους δρόμους

  01/04/2020 14:45
Αν και μειώθηκε η κίνηση στους δρόμους, μετά τα νέα μέτρα που περιλαμβάνουν και καθολική απαγόρευση κυκλοφορίας μετά τις εννέα το βράδυ,  καταγράφηκαν και πάλι κρούσματα απειθαρχίας που θορύβησαν την Κυβέρνηση.
 

Αρμόδια πηγή ανέφερε στον REPORTER πως η Κυβέρνηση δεν είναι διατεθειμένη σε αυτό το στάδιο να προχωρήσει στη λήψη νέων μέτρων που θα τιμωρήσουν και τους νομοταγείς πολίτες. Έτσι, αποφασίστηκε πως ο μόνος τρόπος να περιοριστούν οι ασυνείδητοι είναι με την ενίσχυση της αστυνόμευσης στους δρόμους. Ήδη από σήμερα είνια πιο έντονη η αστυνόμευση στους δρόμους αφού την το εργο της αστυνομίας ενισχυθηκε με επιπρόσθετο προσωπικό από την ΕΦ, την υπηρεσία θήρας την πυροσβεστική Υπηρεσία καθώς την πολιτική Άμυνα.

Τους ελέγχους διενεργούν, Αστυνομικοί οι οποίοι θα πλαισιώνονται από προσωπικό των υπόλοιπων υπηρεσιών. Στόχος είναι να αυξηθούν τα μπλόκα έτσι ώστε να πολλαπλασιαστούν οι έλεγχοι.
 
Χιλιάδες τα sms-Δεκάδες οι καταγγελίες
Xθες πάντως αυξήθηκαν κατακόρυφα τα SMS που στάληκαν για την κατ’ εξαίρεση μετακίνηση.
Σύμφωνα με τα ο συνολικός αριθμός των SMS ανήλθε στις 298,000 με τις σχεδόν 180 χιλιάδες να εγκρίνονται.  Σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες παρουσιάστηκε αύξηση 33%, η οποία οφείλεται πάντως και στο γεγονός πως καταργήθηκε το έντυπο Β.

Αυτό το οποίο προκάλεσε οργή στο Προεδρικό, είναι το γεγονός πως παρότι χθες βράδυ ίσχυσε για πρώτη μέρα το μέτρο απαγόρευσης κυκλοφορίας, εντούτοις, καταγράφηκαν συνολικά 212 καταγγελίες.
 
 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας