Πέμπτη 23 Σεπ, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Υπό κράτηση οι πέντε νεαροί που πιάστηκαν για κοντραμπάντο ναρκωτικών

  29/03/2020 17:14
Υπό κράτηση οι πέντε νεαροί που πιάστηκαν για κοντραμπάντο ναρκωτικών

Υπό κράτηση οι πέντε νεαροί που πιάστηκαν για κοντραμπάντο ναρκωτικών

  29/03/2020 17:14
Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκαν τα πέντε πρόσωπα που είχαν συλληφθεί χθες για τον εντοπισμό πέραν του ενός κιλού κάνναβης στη Λευκωσία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Επεισοδιακή καταδίωξη για κοντραμπάντο ναρκωτικών στη Λευκωσία-Πέντε συλλήψεις

Πρόκειται για ένα 25χρονο, ένα 23χρονο, δύο 22χρονες και ένα 21χρονο που οποίοι εντοπίστηκαν την ώρα που αντάλλαζαν ναρκωτικά.
Συγκεκριμένα, γύρω στις μια το μεσημέρι χθες, μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών, μετά από αξιολόγηση πληροφορίας για διακίνηση ναρκωτικών, εντόπισαν να κινείται ύποπτα σε περιοχή της Λευκωσίας, αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε 25χρονος με συνοδηγό 22χρονη.
 
Σε κάποια στιγμή, ο οδηγός του οχήματος, προσέγγισε δεύτερο όχημα το οποίο οδηγούσε 23χρονος και στον οποίο έδωσε μια σακούλα. Στο δεύτερο όχημα, επέβαιναν επίσης ακόμη δύο νεαρά πρόσωπα, μια 22χρονη ως συνοδηγός και ένας 21χρονος ως επιβάτης.
 
Τα μέλη της ΥΚΑΝ έκαναν προσπάθειες για ανακοπή των οχημάτων, με αποτέλεσμα ο οδηγός του δεύτερου οχήματος να συγκρουστεί διαδοχικά με υπηρεσιακά οχήματα και αφού ανέπτυξε ταχύτητα κατάφερε να διαφύγει.
 
Επίσης, ο οδηγός του πρώτου οχήματος ανέπτυξε ταχύτητα και διέφυγε από την περιοχή.
 
Ακολούθησε καταδίωξη του δεύτερου οχήματος, όπου σε κάποια στιγμή, θεάθηκε να ρίχνεται έξω από το αυτοκίνητο ένα σακούλι, το οποίο αφού παραλήφθηκε διαπιστώθηκε, ότι περιείχε δύο συσκευασίες με ξηρή φυτική ύλη κάνναβης, βάρους ενός κιλού και 100 γραμμαρίων περίπου.
 
Ο οδηγός του οχήματος κατάφερε να διαφύγει, ενώ το αυτοκίνητο εντοπίστηκε λίγο αργότερα εγκαταλελειμμένο και μεταφέρθηκε στην ΥΚΑΝ για περαιτέρω εξετάσεις.
 
Επίσης, κατά τον πιο πάνω χρόνο, εντοπίστηκε και το πρώτο όχημα που οδηγούσε ο 25χρονος, στο οποίο επέβαιναν όλοι οι επιβαίνοντες των δύο οχημάτων που φέρονται να εμπλέκονται στην εν λόγω υπόθεση.
 
Και οι πέντε νεαροί κλήθηκαν στα Γραφεία της ΥΚΑΝ Λευκωσίας, όπου συνελήφθησαν βάσει δικαστικών ενταλμάτων.
 
Στην οικία δύο νεαρών μετά από έρευνα εντοπίστηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 102 περίπου γραμμαρίων.
 
Οι πέντε ύποπτοι οδηγήθηκαν το πρωί ενώπιον Δικαστηρίου, το οποίο διέταξε την κράτηση τους για οκτώ ημέρες.
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας