Πέμπτη 23 Σεπ, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Με φόντο οίκο ανοχής οι απειλές για φόνο από τις δύο συλληφθείσες στην Πάφο

  29/03/2020 11:38
Με φόντο οίκο ανοχής οι απειλές για φόνο από τις δύο συλληφθείσες στην Πάφο

Με φόντο οίκο ανοχής οι απειλές για φόνο από τις δύο συλληφθείσες στην Πάφο

  29/03/2020 11:38
Διατάγματα κράτησης τριών ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου για δύο γυναίκες, 39 και 33 χρονών, προς διευκόλυνση των ανακρίσεων για υποθέσεις γραπτών απειλών για φόνο, συνωμοσίας προς διάπραξης πλημμελήματος, κοινής επίθεσης, παρέμβασης σε αστυνομική έρευνα και κακόβουλης ζημιάς, εμπορίας προσώπων και διατήρησης οίκων ανοχής.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, τα αδικήματα διαπράχθηκαν στην επαρχία Πάφου. Πρόκειται για 39χρονη σύζυγο Βρετανού και 33χρονη, και οι δύο τους από το Βιετνάμ.

Συγκεκριμένα η καταγγελία έγινε στις 12 Μαρτίου στο ΤΑΕ Πάφου από 39χρονη ομοεθνή τους, ότι στις 5 Μαρτίου, δέχτηκε γραπτές απειλές για φόνο στο κινητό της τηλέφωνο από την 39χρονη. 

Αρχικά είχε προηγηθεί η καταγγελία της παραπονούμενης στην Αστυνομία, ότι η 39χρονη από το Βιετνάμ διατηρούσε οίκο ανοχής και ότι εξασκούσαν πίεση προς το άτομο της να προσφέρει μασάζ και διάφορες υπηρεσίες. Επειδή αυτή δεν ενέδωσε και όταν αντιλήφθηκε τις προθέσεις τους τις κατήγγειλε στην Αστυνομία.

Αντιδρώντας οι δύο γυναίκες, η 39χρονη και 33χρονη, απείλησαν την παραπονούμενη. Επίσης στις 27 Μαρτίου η παραπονούμενη επανήλθε στα Γραφεία του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου προχωρώντας σε νέα καταγγελία ότι στις 24 Μαρτίου, δέχτηκε νέες απειλές.

Εντάλματα σύλληψης εκδόθηκαν τόσο για την 39χρονη αλλά και για την 33χρονη γιατί σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της παραπονούμενης στις 11 Μαρτίου μετέβησαν οι δύο ύποπτες στο σπίτι της, προκαλώντας ζημιές και απειλώντας την, ενώ  επιπρόσθετα η 33χρονη επιπρόσθετα της επιτέθηκε.

Ανακρινόμενες η 39χρονη και 33χρονη αρνούνται οποιαδήποτε ανάμειξη με την υπόθεση. 

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου για την υπόθεση γραπτών απειλών και παρέμβαση σε αστυνομική έρευνα  ενώ η υπόθεση για την εμπορία προσώπων και την διατήρηση οίκων ανοχής διερευνάται από το αρμόδιο τμήμα του Αρχηγείου Αστυνομίας.  
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας