Δευτέρα 12 Απρ, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Εξαφανίστηκε επαγγελματίας υγείας που ήρθε σε επαφή με θετικό κρούσμα-Έκκληση για βοήθεια

  16/03/2020 07:47
Εξαφανίστηκε επαγγελματίας υγείας που ήρθε σε επαφή με θετικό κρούσμα-Έκκληση για βοήθεια

Εξαφανίστηκε επαγγελματίας υγείας που ήρθε σε επαφή με θετικό κρούσμα-Έκκληση για βοήθεια

  16/03/2020 07:47
Δεκάδες γιατροί και νοσηλευτές παραμένουν σε υπό αυτοπεριορισμό, μετά το θετικό κρούσμα κορωνοϊού, οι οποίοι ήρθαν επαφές μαζί του, ενώ ένας εξ αυτών εξαφανίστηκε, με αποτέλεσμα οι αρμόδιες υπηρεσίες να τεθούν σε κινητοποίηση.
 
 
Οι αρμόδιες υπηρεσίες έλαβαν εκατοντάδες δείγματα από διάφορα πρόσωπα, αφού ο 65χρονος νοσηλεύτηκε αρχικά στο παθολογικό τμήμα, ενώ στη συνέχεια στην Εντατική, εκεί όπου τον επισκέφθηκε πρόσωπο από την Αγγλία, το οποίο του μετέδωσε και τον ιό.
 
Ένας εξ αυτών, 34χρονος επαγγελματίας υγείας που εργάζεται στο νοσοκομείο Πάφου, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν από το περασμένο Σάββατο, μετά την επιβεβαίωση για θετικό κρούσμα στο νοσοκομείο Πάφου.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες REPORTER, πρόκειται για πρόσωπο που ήρθε σε επαφή με τον 65χρονο, ο οποίος ακόμη δεν έχει εντοπιστεί και οι οικείοι του προχώρησαν σε καταγγελία στην Αστυνομία, αφού δεν ανταποκρίνεται στις κλήσεις τους.
 
Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, ενώπιον της Αστυνομίας έφθασαν πληροφορίες ότι ενδεχομένως να βρίσκεται στη Λευκωσία, ωστόσο εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα. 
 
Ο 34χρονος διακινείται με Toyota Corola, χρώματος ασημί με αριθμούς εγγραφής KKP830. 
 
Η ανακοίνωση της Αστυνομίας 
 
Απουσιάζει από την οικία του στην Πάφο, από χθες 14/3/2020, ο Μάριος Κογιώνη, 34 χρόνων.
 
Ο Κογιώνη περιγράφεται ως ύψους 1.75 μ. περίπου, ισχυρής σωματικής διάπλασης, μελαχρινός, με μαύρα μαλλιά. Αυτός διακινείται με το αυτοκίνητο του μάρκας TOYOTA COROLLA χρώματος ασημί με αριθμούς εγγραφής ΚΚΡ830.
 
Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Πάφου στο τηλέφωνο 26-806021 ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας «Καταγγελία Εγκλήματος» στο application της Αστυνομίας Κύπρου.
 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας