Απαντούν «όχι» Αλεξούι-Ρούντολφ και ζητούν αποφυλάκιση-Επίκειται δικαστική μάχη

Απαντούν στις κατηγορίες που αντιμετωπίζουν, Αλέξης Μαυρομιχάλης και Ντίντι Ρούντολφ, οι οποίοι για πρώτη φορά θα βρεθούν στο εδώλιο του κατηγορουμένου σε σχέση με την απόπειρα φόνου του Παναγιώτη Παναγιώτου άλλως «Γλύκας» που διαπράχθηκε στις 20 Νοεμβρίου 2017 στο κέντρο της Λευκωσίας.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ο… πολυπόθητος, για εκτελεστές και Αστυνομία, Αλέξης Μαυρομιχάλης
 
Στους δύο κατηγορούμενους θα απαγγελθούν κατηγορίες, στις οποίες θα κληθούν να απαντήσουν παραδοχή ή μη, με τις πληροφορίες μας να αναφέρουν πως θα τις αρνηθούν και θα απαντήσου «όχι», ενώ η Κατηγορούσα Αρχή θα ζητήσει όπως παραμείνουν υπό κράτηση ως υπόδικοι μέχρι την ολοκλήρωση της δίκης, αφού θα είναι η θέση της πως υπάρχει κίνδυνος διαφυγής και επηρεασμός μαρτύρων.
 
Ωστόσο, η υπεράσπιση του Αλέξη και Ρούντολφ αναμένεται να φέρει ένσταση στην κράτηση τους, ενώ θα τεθεί θέμα αξιοπιστίας μαρτύρων, αφού είναι η θέση της πως υπάρχουν αλλότρια κίνητρα και ότι η μαρτυρία του βασικού μάρτυρα, του «Γλύκα», είναι αντιφατική, αφού προηγουμένως είχε δείξει άλλους δράστες.
 
Παράλληλα, σε ότι αφορά τον δεύτερο μάρτυρα, η υπεράσπιση του Μαυρομιχάλη, είχε αναφέρει πως πρόκειται για εκδικητική ενέργεια, με φόντο τη δολοφονία του Άντη Χατζηκωστή, αφού ο πελάτης του ήταν ο πληροφοριοδότης της Αστυνομίας και είχε αποκαλύψει την εμπλοκή του.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Είδε πιθανότητα καταδίκης και κίνδυνο διαφυγής η Δικαστής, έστειλε Κεντρικές Αλεξούι-Ρούντολφ
 
Όπως είχε αναφερθεί ενώπιον Δικαστηρίου, τον Ιανουαρίου του 2020, τόσο ο Αλέξης Μαυρομιχάλης όσο και ο «Γλύκας», κλήθηκαν στην Αστυνομία, η οποία τους ενημέρωσε πως υπάρχουν πληροφορίες ότι σχεδιάζεται εναντίον τους δολοφονική επίθεση.    

Τότε, ο «Γλύκας» αποφάσισε να μιλήσει στην Αστυνομία και να αλλάξει την κατάθεση του, ισχυριζόμενος πως γνώριζε από τότε ποιος είναι ο δράστης, ωστόσο όπως είπε, δεχόταν πιέσεις για αυτό δεν είχε μιλήσει.  
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Τα περί… φιλίας, η βεντέτα με φόντο τη δολοφονία Άντη και ο πολυπρόσωπος δράστης

Ο «Γλύκας» στην νέα του κατάθεση ισχυρίστηκε πως αυτός που τον πυροβόλησε το 2017 ήταν ο Ρούντολφ, ενώ έδειξε ηθικούς αυτουργούς τους Αλέξη Μαυρομιχάλη και Ιωσήφ Ιωσήφ άλλως «Σήφη», ο οποίος εκτίει φυλάκισης στα κατεχόμενα.  

Σε ότι αφορά τον δεύτερο μάρτυρα, αυτός κατέθεσε πως προσεγγίστηκε από τους Αλέξη Μαυρομιχάλη και Ιωσήφ Ιωσήφ, ένα μήνα μετά την απόπειρα φόνου, «για να τελειώσει τη δουλειά». Ωστόσο, όπως ισχυρίστηκε αρνήθηκε, ενώ ανέφερε πως ο Αλέξης και ο «Σήφης» του παραδέχθηκαν πως αυτοί έβαλαν τον Ρούντολφ για να σκοτώσει τον «Γλύκα».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Οι σχεδιαζόμενες δολοφονίες, η αλλαγή στάσης και η… κομμώτρια

Δειτε Επισης

Χειροπέδες σε 40χρονο για εμπρησμό οχήματος στην Αραδίππου
Παρανάλωμα του πυρός δύο οχήματα ζεύγους-Καταστράφηκαν ολοσχερώς
Τους ανέκοψαν για έλεγχο και τους τσάκωσαν με πέντε κιλά κάνναβη-Χειροπέδες σε δύο (pics)
Το μπαλάκι στο Εφετείο για αναστολή ποινής στον 82χρονο παππού-Τα νέα δεδομένα και τα σενάρια
Ορόσημο η 10η Μαΐου για ένα ασήκωτο Γολγοθά 19 χρόνων... Ο επίλογος της αρχής του τέλους
Συνελήφθη στα κατεχόμενα άτομο για «παραβίαση ιδιωτικής ζωής»
Μεγαλώνει ο κύκλος των συλλήψεων για τις πλαστές άδειες οδήγησης αλλά και διαμονής στην ΚΔ
Ανοικτή επιστολή από τη μητέρα της αδικοχαμένης Μαριλένας-«Έκλαψα περισσότερο από κάθε άλλη μέρα για την κόρη μου»
Στις 18 Απριλίου απαντά η 47χρονη σε κατηγορίες για κλοπές μέσω καρτών paysafe
Συνελήφθη 16χρονος που οδηγούσε κλοπιμαία μοτοσικλέτα υπό την επήρεια ναρκωτικών