Σπαζοκεφαλιά ο «Μαμ»…  Δύο ομολογίες, δύο διαφορετικά εγκλήματα, δύο σκοτεινά κίνητρα

Σε σπαζοκεφαλιά εξελίσσεται ο ισοβίτης Δημήτρης Μαμαλικόπουλος, που καταδικάστηκε για το πενταπλό φονικό, αφού ο 38χρονος που τον έδειξε ως το πρόσωπο που οργάνωσε το χτύπημα σε καφετέρια στην Αγία Νάπα, που στόχο είχε επιχειρηματία, τον ενέπλεξε και στην υπόθεση της απόπειρας φόνου εναντίον του Κωνσταντίνου Χαραλάμπου άλλως «Μαύρος», που διαπράχθηκε στις 27 Νοεμβρίου στη Λάρνακα.  
 
Ο 38χρονος, ενέπλεξε τον ισοβίτη και στην υπόθεση της απόπειρας φόνου εναντίον του «Μαύρου», και ως εκ τούτου, οι ανακριτές προχώρησαν στην επανασύλληψη τους, ενώ το πρωί οδηγούνται και οι δύο ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, για έκδοση νέων διαταγμάτων προσωποκράτησης τους.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ο βρεγμένος από τα ισόβια, τα ισόβια δεν τα φοβάται…
 
Την ώρα που το κίνητρο του «Μαμ» παραμένει σκοτεινό γύρω από την απόπειρα φόνου στη Λάρνακα,  λαμβάνοντας υπόψη ότι πρόκειται για τον εκτελεστή του πενταπλού φονικού, νέος γρίφος αποτελεί η πιθανή εμπλοκή του στην απόπειρα φόνου κατά του «Μαύρου», αφού δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση τα εγκλήματα που διαπράχθηκαν στην Αγία Νάπα.
 
Όπως είχε μεταδώσει ο REPORTER, ο Μαμαλικόπουλος είχε ανακριθεί για την απόπειρα φόνου του 37χρονου τον περασμένο Νοέμβριο, ωστόσο δεν υπήρχαν στοιχεία που τον συνέδεαν με την υπόθεση.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Είχε ανακριθεί αλλά δεν είχε συνδεθεί και με πρόσφατη εγκληματική ενέργεια ο «Μαμ»
 
Ο σκληρός αντιεξουσιαστής οδηγήθηκε το περασμένο Σάββατο ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για την υπόθεση του μαφιόζικου χτυπήματος, όπου ανανεώθηκε η κράτηση του για άλλες πέντε ημέρες.
 
Για την ίδια υπόθεση, όπως ακούστηκε ενώπιον Δικαστηρίου, αναζητούνται άλλα δύο πρόσωπα, ενώ ο ισοβίτης κρατά ερμητικά στο στόμα του κλειστό και δεν θεωρείται εύκολη υπόθεση από τους ανακριτές για να εξασφαλίσουν οποιαδήποτε ομολογία του. 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Αναζητούνται άλλοι δύο για το μαφιόζικο κτύπημα, δεν συνεργάζεται ο «Μαμ»
 
Σε σχέση με την απόπειρα φόνου κατά του «Μαύρου, υπενθυμίζεται πως ο δράστης, που όπως ομολόγησε είναι ο 38χρονος, ο οποίος ισχυρίστηκε πως και πάλι καθοδηγείτο από τον ισοβίτη, ανέμενε το θύμα, και όταν αυτό εισήλθε με το όχημα του στην πολυκατοικία που διέμενε, τον πυροβόλησε πέντε φορές, ενώ ακολούθως τράπηκε σε φυγή πεζός.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Ένορκες δηλώσεις πολιτών για τις €807.000 στον μονάχο-Ολοκληρώθηκαν δύο από τις διερευνώμενες υποθέσεις
Απορρίφθηκε αίτηση Γενικού Εισαγγελέα σε απόφαση απαλλοτρίωσης γης
Τουρίστες βγήκαν για περίπατο και βρήκαν σε σακούλα εκατοντάδες κροτίδες
Έφυγε… κύριος ως επισκέπτης από τις Κεντρικές ο δραπέτης-Έτσι τους πήρε στον ύπνο
Υπόδικος για υπόθεση εισαγωγής μεθαμφεταμίνης ο δραπέτης των Κεντρικών-Ερωτήματα για το πώς ξέφυγε όλων των μελών
Aπέδρασε κρατούμενος από τις Κεντρικές Φυλακές
Πληρώνει τελικά επιπλέον τόκους €4.220.000 με απόφαση Δικαστηρίου η ΚΔ για ακίνητο στη Λάρνακα
Νέα διαδικασία στο Δικαστήριο για την υπόθεση της Ευδοκίας Λοΐζου-Δεν καταβάλλει τις αποζημιώσεις το ΡΙΚ
Ανακοινώθηκαν στατιστικά για τις προσφυγές του Διοικητικού Δικαστηρίου
Επεισοδιακή καταδίωξη 22χρονου στην Πάφο-Επιτέθηκε σε αστυνομικό