Τετάρτη 5 Οκτ, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

ΒΙΝΤΕΟ: Σάλος για τον διαμαρτυρόμενο που επιτίθεται σε στρατιώτη στο οδόφραγμα της Λήδρας

  29/02/2020 16:48
ΒΙΝΤΕΟ: Σάλος για τον διαμαρτυρόμενο που επιτίθεται σε στρατιώτη στο οδόφραγμα της Λήδρας

ΒΙΝΤΕΟ: Σάλος για τον διαμαρτυρόμενο που επιτίθεται σε στρατιώτη στο οδόφραγμα της Λήδρας

  29/02/2020 16:48
Σάλος επικρατεί τις τελευταίες ώρες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στον απόηχο της διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε το πρωί, στο οδόφραγμα της Λήδρας, για την απόφαση της Κυβέρνησης να κλείσει τέσσερα οδοφράγματα, ελέω κορωνοϊού.
 
Το γύρο του διαδικτύου κάνει βίντεο, όπου ένας εκ των διαμαρτυρόμενων φαίνεται να επιτίθεται σε στρατιώτη που βρισκόταν στο μέρος, γεγονός που έφερε έντονες αντιδράσεις, με τους χρήστες του διαδικτύου να ζητούν την άμεση τιμωρία του.

Ο Αρχηγός της Αστυνομίας διέταξε έρευνα εις βάθος για το περιστατικό, ενώ έχουν ενημερωθεί ο υπουργός και αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης. 

Η Αστυνομία λειτούργησε αυτεπάγγελτα, αφού οι εικόνες προκάλεσαν την ενόχληση και την αντίδρασή της. Σε ανακοίνωσή της τονίζει πως τέτοιου είδους συμπεριφορές δεν θα γίνουν ανεκτές, ιδιαίτερα σε βάρος ατόμων που βρίσκονται σε εντεταλμένη υπηρεσία.

Αυτούσια η ανακοίνωση της Αστυνομίας:
«Σε σχέση με το σημερινό περιστατικό στην περιοχή της Λήδρας, όπου άτομο/α φαίνονται σε βίντεο να σπρώχνουν και να χτυπούν Εθνοφρουρό, ο Αρχηγός Αστυνομίας κ. Κύπρος Μιχαηλίδης, από την πρώτη στιγμή που έτυχε ενημέρωσης, έδωσε άμεσα οδηγίες στον Βοηθό Αρχηγό Επιχειρήσεων, για άμεση και εις βάθος διερεύνηση του επεισοδίου.

Τονίζουμε, ότι τέτοιου είδους  συμπεριφορές, δεν θα γίνουν ανεκτές, ιδιαίτερα σε βάρος ατόμων που βρίσκονται σε εντεταλμένη υπηρεσία.

Όλες οι συμπεριφορές και οι πράξεις που σχετίζονται με τα σημερινά γεγονότα, θα διερευνηθούν με σκοπό να εντοπιστεί ο δράστης ή και άλλα πρόσωπα που φαίνονται να λαμβάνουν μέρος στο συγκεκριμένο επεισόδιο. Τέτοια περιστατικά είναι ανεπίτρεπτα και η Αστυνομία θα επιδείξει μηδενική ανοχή.

Για το συγκεκριμένο επεισόδιο έχει ενημερωθεί ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως, καθώς επίσης και ο Αναπληρωτής Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που Ε/κ σπάζουν τον αστυνομικό κλοιό στο οδόφραγμα της Λήδρας

Υπενθυμίζεται ότι το μεσημέρι ομάδες πολιτών που διαφώνησαν με την κυβερνητική απόφαση συγκεντρώθηκαν στην οδό Λήδρας και παρά το γεγονός ότι στο σημείο βρίσκονταν αστυνομικοί, οι οποίοι είχαν τοποθετήσει κιγκλιδώματα από τις έξι το πρωί, φώναζαν συνθήματα, ζητώντας να ανασταλεί το μέτρο του Υπουργικού.

Σε κάποια στιγμή, οι διαμαρτυρόμενοι άρχισαν να σπρώχνουν τους αστυνομικούς και τα κιγκλιδώματα, με αποτέλεσμα να σπάσουν τον κλοιό και να καταφέρουν να εισέλθουν στην Νεκρή Ζώνη όπου ενώθηκαν με τουρκοκύπριους που διαμαρτύρονταν στην άλλη πλευρά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Βουλευτής ζητά παρέμβαση των Αρχηγών της Ε.Φ. και της Αστυνομίας για τα επεισόδια στο οδόφραγμα

Το περιστατικό προκάλεσε την έντονη αντίδραση βουλευτών και άλλων προσώπων. 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας