Όλα δείχνουν ραντεβού θανάτου πίσω από την εξαφάνιση του Zaidan-Πιθανόν και νέο ένταλμα

Επίκειται και άλλο ένταλμα σύλληψης σε σχέση με την εξαφάνιση του 31χρονου Ahmed Zaidan, ο οποίος εκτιμάται από τις Αρχές πως απήχθη και δολοφονήθηκε από πρόσωπα με τα οποία είχε ανοιχτούς λογαριασμούς.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ανθρωποκυνηγητό για τον δεύτερο ύποπτο πίσω από την εξαφάνιση του 31χρονου στη Λεμεσού
 
Η Αστυνομία, μετά από μαρτυρία που εξασφάλισε, εξέδωσε και δεύτερο ένταλμα σύλληψης σε βάρος 30χρονου Αραβικής καταγωγής, τα ίχνη του οποίου ακόμη δεν έχουν εντοπιστεί, ενώ υπό κράτηση τελεί 40χρονος Ιορδανός.
 
Ωστόσο, όπως μας ανέφερε αστυνομική πηγή, από τα τηλεπικοινωνιακά δεδομένα του 31χρονου που ελλείπει από τις 14 Φεβρουαρίου, φαίνεται πως ο Zaidan είχε επικοινωνία με διάφορα πρόσωπα, μεταξύ των οποίων και με άτομα που απασχόλησαν την Αστυνομία.
 
Μαρτυρία αναφέρει πως ο 31χρονος, είχε πει σε φίλο του πως το μεσημέρι της 14ης Φεβρουαρίου συναντήθηκε με τον Ιορδανό και πως θα τον έβλεπε ξανά το βράδυ, ενώ  έκτοτε αγνοείται η τύχη του.
 
Οι Αρχές εκτιμούν, πως πρόσωπα είχαν κλείσει ραντεβού θανάτου με τον 31χρονο, τον οποίον όπως όλα δείχνουν, κάποιοι τον ήθελαν νεκρό.
 
Ο 31χρονος, απασχόλησε την Αστυνομία με σοβαρές υποθέσεις, ενώ είχε συλληφθεί στις 25 Φεβρουαρίου 2019 μαζί με Τούρκο, μετά από επιχείρηση σε ξενοδοχείο στη Λεμεσό. Στην κατοχή τους, εντοπίστηκε ένα έμφορτο πιστόλι μάρκας BERETTA και 13 σφαίρες, ενώ ο Τούρκος παραδέχθηκε πως ήταν δικά του και ως εκ τούτου ο Zaidan καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης για πλαστογραφία και διάρρηξη γραφείων ομίλου εταιρειών στη Λεμεσό, που διαπράχθηκε τον Δεκέμβριο του 2017.
 
Γνωστοί στις Αρχές, είναι τόσο ο Ιορδανός όσο και ο 30χρονος καταζητούμενος, ο οποίος μάλιστα απασχόλησε και τις κατοχικές Αρχές, ενώ ο δεύτερος ύποπτος είναι γνωστός για το πήγαινε-έλα του στις κατεχόμενες περιοχές.
 
Στο μεταξύ, σε ότι αφορά το όχημα του που εντοπίστηκε στο ανοιχτό χώρο στη Λεμεσό και το οποίο είναι εγγεγραμμένο σε πρόσωπο που κρατείται ως υπόδικος στις Κεντρικές Φυλακές, αυτός ανέφερε πως του το έχει πουλήσει, ωστόσο δεν είχε γίνει η μεταβίβαση.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ανοιχτό το ενδεχόμενο φόνου πίσω από την εξαφάνιση του 31χρονου στη Λεμεσό

Δειτε Επισης

Μέσα από χίλια μύρια κύματα ψηφίστηκε ο νόμος που επιτρέπει την ταυτοποίηση χρηστών καρτοκινητών
Λήστεψαν έξι γυναίκες μέσα σε μια ημέρα στη Λεμεσό-Συνελήφθησαν δυο 21χρονοι
Ισότητα: Εκτεθειμένοι σε ψευδείς καταγγελίες οι Αστυνομικοί
Χειροπέδες σε 29χρονο για τη μεταφορά μεταναστών στην Κύπρο
Τρέχουν να σβήσουν τις... φωτιές μετά τις πυρκαγιές από βεγγαλικά-Ανάκληση αδειών για χρήση πυροτεχνημάτων
Ανακαλούνται όλες οι άδειες που έχουν εκδοθεί για χρήση πυροτεχνημάτων μετά τη φωτιά που ξέσπασε
Τίθεται σε διαθεσιμότητα ο διευθυντής της Υπηρεσίας Μεταλλείων για τη φωτιά στο Κρατικό Δάσος
Διατάχθηκαν επιχειρήσεις αυξημένων ελέγχων για τις λαμπρατζιές-Έκκληση σε γονείς για να λάβουν μέτρα
Κακοποιούσε σεξουαλικά τις ανήλικες και τους έλεγε είναι αναγκαίο-Η ετυμηγορία του Κακουργιοδικείου για τον προπονητή
Ετοιμότητα ΕΦ για παροχή βοήθειας στην ΕΕ με κάθε δυνατό τρόπο στην αντιμετώπιση κρίσεων στο μέλλον