Κυριακή 20 Ιουν, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Όλα δείχνουν ραντεβού θανάτου πίσω από την εξαφάνιση του Zaidan-Πιθανόν και νέο ένταλμα

  27/02/2020 06:44
Όλα δείχνουν ραντεβού θανάτου πίσω από την εξαφάνιση του Zaidan-Πιθανόν και νέο ένταλμα

Όλα δείχνουν ραντεβού θανάτου πίσω από την εξαφάνιση του Zaidan-Πιθανόν και νέο ένταλμα

  27/02/2020 06:44
Επίκειται και άλλο ένταλμα σύλληψης σε σχέση με την εξαφάνιση του 31χρονου Ahmed Zaidan, ο οποίος εκτιμάται από τις Αρχές πως απήχθη και δολοφονήθηκε από πρόσωπα με τα οποία είχε ανοιχτούς λογαριασμούς.
 
Η Αστυνομία, μετά από μαρτυρία που εξασφάλισε, εξέδωσε και δεύτερο ένταλμα σύλληψης σε βάρος 30χρονου Αραβικής καταγωγής, τα ίχνη του οποίου ακόμη δεν έχουν εντοπιστεί, ενώ υπό κράτηση τελεί 40χρονος Ιορδανός.
 
Ωστόσο, όπως μας ανέφερε αστυνομική πηγή, από τα τηλεπικοινωνιακά δεδομένα του 31χρονου που ελλείπει από τις 14 Φεβρουαρίου, φαίνεται πως ο Zaidan είχε επικοινωνία με διάφορα πρόσωπα, μεταξύ των οποίων και με άτομα που απασχόλησαν την Αστυνομία.
 
Μαρτυρία αναφέρει πως ο 31χρονος, είχε πει σε φίλο του πως το μεσημέρι της 14ης Φεβρουαρίου συναντήθηκε με τον Ιορδανό και πως θα τον έβλεπε ξανά το βράδυ, ενώ  έκτοτε αγνοείται η τύχη του.
 
Οι Αρχές εκτιμούν, πως πρόσωπα είχαν κλείσει ραντεβού θανάτου με τον 31χρονο, τον οποίον όπως όλα δείχνουν, κάποιοι τον ήθελαν νεκρό.
 
Ο 31χρονος, απασχόλησε την Αστυνομία με σοβαρές υποθέσεις, ενώ είχε συλληφθεί στις 25 Φεβρουαρίου 2019 μαζί με Τούρκο, μετά από επιχείρηση σε ξενοδοχείο στη Λεμεσό. Στην κατοχή τους, εντοπίστηκε ένα έμφορτο πιστόλι μάρκας BERETTA και 13 σφαίρες, ενώ ο Τούρκος παραδέχθηκε πως ήταν δικά του και ως εκ τούτου ο Zaidan καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης για πλαστογραφία και διάρρηξη γραφείων ομίλου εταιρειών στη Λεμεσό, που διαπράχθηκε τον Δεκέμβριο του 2017.
 
Γνωστοί στις Αρχές, είναι τόσο ο Ιορδανός όσο και ο 30χρονος καταζητούμενος, ο οποίος μάλιστα απασχόλησε και τις κατοχικές Αρχές, ενώ ο δεύτερος ύποπτος είναι γνωστός για το πήγαινε-έλα του στις κατεχόμενες περιοχές.
 
Στο μεταξύ, σε ότι αφορά το όχημα του που εντοπίστηκε στο ανοιχτό χώρο στη Λεμεσό και το οποίο είναι εγγεγραμμένο σε πρόσωπο που κρατείται ως υπόδικος στις Κεντρικές Φυλακές, αυτός ανέφερε πως του το έχει πουλήσει, ωστόσο δεν είχε γίνει η μεταβίβαση.
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας