Κυριακή 20 Ιουν, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Ανθρωποκυνηγητό για τον δεύτερο ύποπτο πίσω από την εξαφάνιση του 31χρονου στη Λεμεσού

  26/02/2020 08:09
Ανθρωποκυνηγητό για τον δεύτερο ύποπτο πίσω από την εξαφάνιση του 31χρονου στη Λεμεσού

Ανθρωποκυνηγητό για τον δεύτερο ύποπτο πίσω από την εξαφάνιση του 31χρονου στη Λεμεσού

  26/02/2020 08:09
Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του 30χρονου, εναντίον του οποίου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για την εξαφάνιση του 31χρονου Ahmed Zaidan, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν στις 14 Φεβρουαρίου, εξαπέλυσε η Αστυνομία, μετά τη μαρτυρία που προέκυψε εναντίον του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ντόμινο εξελίξεων-Ένταλμα σύλληψης για την απαγωγή με σκοπό το φόνο του 31χρονου

Ο 30χρονος, ο οποίος είναι αραβικής καταγωγής και γνωστό πρόσωπο στις Αρχές, μέχρι στιγμής δεν κατέστη δυνατό να εντοπιστεί, ωστόσο γίνονται έρευνες, ώστε να συλληφθεί και να ανακριθεί για την υπόθεση, για την οποία η Αστυνομία διερευνά απαγωγή με σκοπό το φόνο.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 30χρονος φαίνεται να πηγαινοέρχεται συχνά στα κατεχόμενα και είναι ορατό το ενδεχόμενο να βρίσκεται στην υπό τουρκοκρατούμενη περιοχή.
 
Για την ίδια υπόθεση, τελεί υπό κράτηση 40χρονος Ιορδανός, ο οποίος φέρεται να είχε κλείσει ραντεβού με τον 31χρονο.
 
Σημειώνεται ότι τις προηγούμενες μέρες είχαν βρεθεί στις Κεντρικές Φυλακές, όπου έλαβαν κατάθεση από τον Παλαιστίνιο υπόδικο, το όχημα του οποίου οδηγούσε ο 31χρονος και εντοπίστηκε στις 20 Φεβρουαρίου, σε περιοχή στη Λεμεσό.
 
Όπως φαίνεται, ο 31χρονος είχε αγοράσει το όχημα του από τον Παλαιστίνιο, όμως δεν πρόλαβε να γίνει η μεταβίβαση.
Επίσης λήφθηκε κατάθεση και από τον φίλο του 31χρονου, που επίσης κρατείται στις Κεντρικές Φυλακές και ο οποίος ήταν το πρόσωπο που οδήγησε την Αστυνομία στη σύλληψη του 40χρονου Ιορδανού, αφού όταν του ζητήθηκε βοήθεια για το αν γνωρίζει κάτι είχε αναφερθεί στη συνάντηση που είχε ο ύποπτος με τον 31χρονο.
 
Αυτό, όπως εξήγησε στους ανακριτές, το γνώριζε από κοινό τους φίλο, που του είχε αναφέρει πως ο 31χρονος του είπε πως συνάντησε το μεσημέρι τον ύποπτο και θα τον συναντούσε ξανά το βράδυ.
 
Κατάθεση λήφθηκε επίσης και από άλλο φίλο του 31χρονου, o οποίος είχε συλληφθεί μαζί του για κατοχή οπλισμού και ο οποίος κρατείται στη Μεννόγεια.
Όπως ανέφερε στους ανακριτές το συγκεκριμένο πρόσωπο, είχε μιλήσει με τον 31χρονο στις 14 Φεβρουαρίου και ο εξαφανισθείς του είχε πει ότι θα μιλούσαν ξανά αργότερα, κάτι που ωστόσο δεν έγινε ποτέ.
 
Τελικά στις 20 Φεβρουαρίου, οι οικείοι του ενημέρωσαν τις Αρχές για την εξαφάνιση του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Απαγωγή πίσω από την εξαφάνιση 31χρονου στη Λεμεσό-Παραμένει άφαντο το θύμα

Υπενθυμίζεται ότι, ο 31χρονος Ahmed είχε αποφυλακιστεί στις 20 Δεκεμβρίου, ενώ πριν την καταδίκη του, είχε ζητηθεί και εγκριθεί όπως ενταχθεί στο πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων. Ωστόσο ο 31χρονος τελικά συνέχισε να κρατείται στις Φυλακές, ενώ αργότερα απέσυρε την επιθυμία του να χρησιμοποιηθεί ως μάρτυρας κατηγορίας σε συγκεκριμένη υπόθεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Χάθηκαν τα ίχνη 31χρονου στη Λεμεσό

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας