Κυριακή 20 Ιουν, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Ανοιχτό το ενδεχόμενο φόνου πίσω από την εξαφάνιση του 31χρονου στη Λεμεσό

  23/02/2020 17:43
Ανοιχτό το ενδεχόμενο φόνου πίσω από την εξαφάνιση του 31χρονου στη Λεμεσό

Ανοιχτό το ενδεχόμενο φόνου πίσω από την εξαφάνιση του 31χρονου στη Λεμεσό

  23/02/2020 17:43
Απαγωγή με σκοπό να φονευθεί, είναι το αδίκημα που διερευνά η Αστυνομία, σε σχέση με την υπόθεση εξαφάνισης του 31χρονου Σύρου Ahmed Zaidan, για την οποία συνελήφθη 40χρονος Ιορδανός.
 
 
Σε δηλώσεις του ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, Ιωάννης Σωτηριάδης, ανέφερε ότι η Αστυνομία έχει τεθεί σε συναγερμό για τον εντοπισμό του Σύρου, λέγοντας πως σε σχέση με την εξαφάνιση του, προέκυψε μαρτυρία εναντίον 40χρονου Ιορδανού. 
 
«Ο ύποπτος φέρεται να είναι το τελευταίο πρόσωπο που είδε τον Σύρο, πριν την εξαφάνιση του για αυτό και συνελήφθη και το πρωί οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, όπου προφυλακίστηκε για οκτώ ημέρες, ως ύποπτος για απαγωγή με σκοπό τη φόνευση».
 
Ο 40χρονος αρνείται ενοχή και ισχυρίζεται ότι διατηρούσε φιλικές σχέσεις με τον Σύρο, ενώ το βράδυ που μαρτυρία τον φέρει ότι συνάντησε τον 31χρονο, αναφέρει πως βρισκόταν στην οικία του.

Το χρονικό της υπόθεσης
 
Οι οικείοι του 31χρονου στις 20 Φεβρουαρίου κατήγγειλαν την εξαφάνιση του 31χρονου, ο οποίος  είχε αποφυλακιστεί στις Δεκεμβρίου, αφού εξέτισε ποινή φυλάκισης για υπόθεση κατοχής πλαστού εγγράφου, διάρρηξης και κλοπής. Συγκεκριμένα, καταδικάστηκε τον Μάρτιο του 2019, σε ποινή φυλάκισης ενός έτους. 
 
Μετά την καταγγελία, η Αστυνομία Λεμεσού, ζήτησε βοήθεια από τις Κεντρικές Φυλακές ώστε να διαπιστωθεί εάν οι φίλοι του 31χρονου γνωρίζουν οτιδήποτε που θα μπορούσε να βοηθήσει στον εντοπισμό του.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες του REPORTER, πρόσωπο που βρίσκεται στις φυλακές ως υπόδικος από τις 17 Φεβρουαρίου και είναι φίλος του 31χρονου, ανέφερε ότι τρεις μέρες πριν μπει στις φυλακές είχε συναντηθεί με 22χρονο, κοινό τους φίλο, ο οποίος του είπε ότι είχε βρεθεί με τον Σύρο που αγνοείται.
 
Κατά τη συνάντηση τους, ο Σύρος είπε στον 22χρονο ότι το μεσημέρι είχε συναντηθεί με τον 40χρονο Ιορδανό, τον οποίο θα συναντούσε
και το βράδυ.
 
Η εν λόγω συνάντηση έγινε στις 14 Φεβρουαρίου, οπότε και αγνοείται η τύχη του 31χρονου, ο οποίος απασχόλησε τις Αρχές με διάφορες υποθέσεις.
 
Οι πληροφορίες που έδωσε ο υπόδικος, άνοιξαν τον δρόμο για διερεύνηση της υπόθεσης από την Αστυνομία, η οποία εξέδωσε ένταλμα σύλληψης εναντίον του 40χρονου Ιορδανού, ο οποίος αφότου συνελήφθη οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, όπου εκδόθηκε εναντίον του διάταγμα οκταήμερης προσωποκράτησης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Χάθηκαν τα ίχνη 31χρονου στη Λεμεσό
 
Υπενθυμίζεται ότι, το όχημα που οδηγούσε ο 31χρονος εντοπίστηκε σε περιοχή στη Λεμεσό και από τις έρευνες που διενεργήθηκαν, διαπιστώθηκε ότι αυτό ήταν εγγεγραμμένο σε πρόσωπο το οποίο κρατείται ως υπόδικος στις φυλακές για την υπόθεση της απόπειρας φόνου κατά του Νίκου Ροδοθέου. Σημειώνεται πως οι δύο είναι φίλοι και γι’ αυτό χρησιμοποιούσε το όχημά του.
 
Οι έρευνες των Αρχών βρίσκονται σε εξέλιξη, με την Αστυνομία να αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά. 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας