Τετάρτη 8 Δεκ, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Ψάχνουν τον συνδετικό κρίκο για τα όπλα-Πάει για ανάκριση ο «Μαμ»

  22/02/2020 07:13
Ψάχνουν τον συνδετικό κρίκο για τα όπλα-Πάει για ανάκριση ο «Μαμ»

Ψάχνουν τον συνδετικό κρίκο για τα όπλα-Πάει για ανάκριση ο «Μαμ»

  22/02/2020 07:13

Το πρόσωπο που προμήθευσε το όπλο στον 38χρονο φερόμενο δράστη της απόπειρας φόνου στην Αγία Νάπα, που στόχο είχε όπως φαίνεται γνωστό επιχειρηματία της περιοχής, προσπαθούν να εντοπίσουν οι Αρχές, ώστε να συνθέσουν όλα τα κομμάτια του παζλ γύρω από την υπόθεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:Η ομερτά που έσπασε, οι επαφές μέσω εφαρμογής και η μαρτυρία που εμπλέκει «Μαμ»

Μετά τη σύλληψη του ισοβίτη Δημήτρη Μαμαλικόπουλου, ο οποίος τελεί υπό οκταήμερη κράτηση και φέρεται να είναι ο καθοδηγητής, ο πληροφοριοδότης και ο προμηθευτής του όπλου στον 38χρονο, οι Αρχές αναμένεται να επεκτείνουν τις έρευνες τους και στις Κεντρικές Φυλακές, όπου κρατείτο μέχρι και τη σύλληψη του ο «Μαμ».
 
Όπως είχε ακουστεί ενώπιον Δικαστηρίου κατά το αίτημα της Αστυνομίας για προσωποκράτηση του Μαμαλικόπουλου, οι εντολές δίδονταν από συγκεκριμένη εφαρμογή κινητού, μέσω διαδικτύου, το οποίο παρά τις έρευνες της Αστυνομίας στο κελί του, δεν έχει εντοπιστεί.
 
 
Παρόλα αυτά, οι Αρχές κατέχουν τα στοιχεία από τα τηλεπικοινωνιακά δεδομένα του 38χρονου υπόπτου, τα οποία έσφιξαν ακόμα περισσότερο τον κλοιό γύρω του και οδήγησαν στη σύλληψη του ισοβίτη.
 
Την ίδια ώρα, σημαντικά κρίνονται και τα αποτελέσματα από τις εξετάσεις του έμφορτου περίστροφου, που εντοπίστηκε σε ανοιχτό χώρο στην Αγία Νάπα, την περασμένη Πέμπτη, κατόπιν ομολογίας του 38χρονου υπόπτου.
 
Ο 38χρονος είχε παραδεχθεί μάλιστα, ότι δεχόταν οδηγίες από τον Μαμαλικόπουλο, για τους χώρους που κινείτο ο επιχειρηματίας-στόχος. Ως εκ τούτου, οι Αρχές διερευνούν κατά πόσο ο ισοβίτης ήταν ο ηθικός αυτουργός πίσω από την απόπειρα φόνου ή εάν πίσω του κρύβονται άλλα πρόσωπα.
 
 
Σε ότι αφορά το κίνητρο της απόπειρας δολοφονίας, αυτό ενδεχομένως να διαφανεί στην πορεία των εξετάσεων, ενώ λαμβάνεται υπόψη πως ο ισοβίτης ήταν ο εκτελεστής του πενταπλού φονικού.
 
Υπενθυμίζεται ότι, η απόπειρα φόνου διαπράχθηκε τα ξημερώματα της 16ης Φεβρουαρίου, έξω από καφεστιατόριο στην Αγία Νάπα, όταν ο δράστης έριξε 25 πυροβολισμούς, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τεσσάρων προσώπων, μιας γυναίκας και τριών ανδρών, οι οποίοι ήταν θαμώνες.
 
Η κατάσταση της υγείας των τραυματιών κρίνεται σοβαρή αλλά εκτός κινδύνου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Το διήμερο σε ξενοδοχεία, η πρώτη απόπειρα και το βίντεο 12 λεπτά μετά το γάζωμα

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας