Τετάρτη 14 Απρ, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Στις Κεντρικές ο 43χρονος που οδηγούσε με τα πόδια στο τιμόνι στη Λάρνακα

  13/02/2020 10:31
Στις Κεντρικές ο 43χρονος που οδηγούσε με τα πόδια στο τιμόνι στη Λάρνακα

Στις Κεντρικές ο 43χρονος που οδηγούσε με τα πόδια στο τιμόνι στη Λάρνακα

  13/02/2020 10:31
Ποινή φυλάκισης σαράντα ημερών επέβαλε στον 43χρονο, που οδηγούσε με τα πόδια φορτηγό στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας, επέβαλε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: ΒΙΝΤΕΟ: Οδηγούσε με τα πόδια και έκανε live μετάδοση-Έρευνα από την Αστυνομία

Στον οδηγό, ο οποίος είχε εντοπιστεί στις 24 Οκτωβρίου 2019, μετά από ζωντανή μετάδοση που έκανε στο facebook να οδηγεί το φορτηγό του έχοντας τα πόδια του στο τιμόνι, επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης σαράντα ημερών.

Στην απόφαση του, το Δικαστήριο επέβαλε στον κατηγορούμενο και στέρηση άδειας για τους επόμενους εννέα μήνες.

Ανακοινώνοντας σήμερα την απόφαση του Δικαστηρίου, η Πρόεδρος του Σώματος ανέφερε ότι στην επιβολή ποινής έλαβε υπόψη τις οικογενειακές και προσωπικές περιστάσεις του κατηγορούμενου, χαρακτήρισε "απερίσκεπτα επικίνδυνη" την πράξη του και σημείωσε ότι η αρμόζουσα ποινή είναι αυτή της άμεσης φυλάκισης του.
 
Υπενθυμίζεται ότι σε προηγούμενη δικάσιμο η συνήγορος υπεράσπισης του κατηγορουμένου ζήτησε την επιείκεια του Δικαστηρίου για τον πελάτη της και παρουσιάζοντας διάφορα έγγραφα, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι αυτός σπουδάζει δύο παιδιά, ένα στην Κύπρο και ένα στο εξωτερικό, συνδράμει οικονομικά αλλά και μεταφέρει τον πατέρα του στο Νοσοκομείο για αντιμετώπιση προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει και είναι διαζευγμένος.
 
Ανέφερε ακόμα ότι ο 43χρονος παραδέχθηκε το λάθος του από την πρώτη στιγμή και εξέφρασε μεταμέλεια και σημείωσε πως σε περίπτωση που του επιβληθεί ποινή φυλάκισης, αυτόματα θα χάσει την επαγγελματική του άδεια, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας