Τρίτη 11 Μαϊ, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

H πληροφορία που οδήγησε στη σύλληψη του 28χρονου για την απαγωγή μητέρας και βρέφους

  08/02/2020 09:25
H πληροφορία που οδήγησε στη σύλληψη του 28χρονου για την απαγωγή μητέρας και βρέφους

H πληροφορία που οδήγησε στη σύλληψη του 28χρονου για την απαγωγή μητέρας και βρέφους

  08/02/2020 09:25

Εντοπίστηκε γύρω στις 9.30 χθες το βράδυ και συνελήφθη από μέλη της Αστυνομίας, βάσει Δικαστικού εντάλματος, 28χρονος ο οποίος καταζητείτο από την Αστυνομία σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απαγωγής, κοινής επίθεσης, απειλής βιαιοπραγίας, οδήγησης οχήματος χωρίς τη συγκατάθεση του ιδιοκτήτη και τροχαίων παραβάσεων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Εντοπίστηκε η μητέρα και το βρέφος, συνελήφθη ο καταζητούμενος

Μαζί με τον 28χρονο, τα μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν τη γυναίκα και το βρέφος που ο ύποπτος φέρεται να είχε απαγάγει. Η γυναίκα και το βρέφος είναι καλά στην υγεία τους.

Τα αδικήματα φέρεται να διαπράχθηκαν γύρω στις 10.30 πριν το μεσημέρι χθες Παρασκευή, 7 Φεβρουαρίου, στην Λεμεσό και σχετική καταγγελία υποβλήθηκε στην Αστυνομία γύρω στις 1.30 το μεσημέρι της Παρασκευής.

Τα στοιχεία και φωτογραφία του 28χρονου δόθηκαν στη δημοσιότητα από την Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που ενδεχομένως να βοηθούσαν στον εντοπισμό του ιδίου καθώς και των δύο απαχθέντων προσώπων.

Στην Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού ενεργοποιήθηκε άμεσα το Κέντρο Χειρισμού Καταστάσεων Κρίσεως, με επικεφαλής τον Αναπληρωτή Αστυνομικό Διευθυντή Λεμεσού και τους Υπεύθυνους Αξιωματικούς του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων και του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλήματος Λεμεσού, με μέλη της Αστυνομίας να διενεργούν συντονισμένες επιχειρήσεις έρευνας σε διάφορα σημεία στην πόλη και επαρχία Λεμεσού, μετά από συλλογή πληροφοριών ότι πιθανόν εκεί να βρίσκεται ο ύποπτος.

Λίγο πριν τις 9.30 χθες το βράδυ, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία ότι, ο ύποπτος βρισκόταν σε χωριό στην επαρχία Λεμεσού, όπου βρισκόταν σταθμευμένο και το αυτοκίνητο που αυτός χρησιμοποιούσε.

Στην περιοχή έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας, μεταξύ των οποίων και διαπραγματευτές της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού και μετά από εξετάσεις που έγιναν διαπιστώθηκε ότι ο ύποπτος βρισκόταν σε συγκεκριμένο υποστατικό της περιοχής. Αφού εξασφαλίστηκε Δικαστικό  ένταλμα έρευνας του υποστατικού, μέλη της Αστυνομίας εισήλθαν σε αυτό, όπου εντόπισαν και προχώρησαν στη σύλληψη του 28χρονου. Η γυναίκα και το βρέφος που ο ύποπτος φέρεται να είχε απαγάγει επίσης εντοπίστηκαν στο υποστατικό και οδηγήθηκαν σε ασφαλές χώρο της Αστυνομίας, όπου κλήθηκε και μετέβη και λειτουργός των Υπηρεσιών Κοινωνικής Ευημερίας για να συνδράμει στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων των Υπηρεσιών.

Ο 28χρονος τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης, ενώ το πρωί οδηγήθηκε ενώπιον Δικαστηρίου το οποίο εξέδωσε διάταγμα προσωποκράτησης του για έξι μέρες.

Η Αστυνομία ευχαριστεί όλους όσοι βοήθησαν, με οποιοδήποτε τρόπο, στον εντοπισμό της γυναίκας και του βρέφους που φέρεται να είχαν απαχθεί και στον εντοπισμό και σύλληψη του υπόπτου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας