Παρασκευή 16 Απρ, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Τις εισηγήσεις του Δικτύου Ενάντια στη Βία Κατά των Γυναικών άκουσε η Αστυνομία

  06/02/2020 15:22
Τις εισηγήσεις του Δικτύου Ενάντια στη Βία Κατά των Γυναικών άκουσε η Αστυνομία

Τις εισηγήσεις του Δικτύου Ενάντια στη Βία Κατά των Γυναικών άκουσε η Αστυνομία

  06/02/2020 15:22
Στο πλαίσιο δημιουργίας καλύτερων σχέσεων και συνεργασίας Αστυνομίας και Οργανωμένων Συνόλων, ο Αρχηγός Αστυνομίας κ. Κύπρος Μιχαηλίδης είχε σήμερα συνάντηση με αντιπροσωπεία του Δικτύου Ενάντια στη Βία Κατά των Γυναικών στο Αρχηγείο Αστυνομίας. 
 
Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Βοηθός Αρχηγός (Επιχειρήσεων) κ. Δημήτρης Δημητρίου, ο Αστυνομικός Διευθυντής του Τμήματος Καταπολέμησης Εγκλήματος του Αρχηγείου Αστυνομίας, καθώς και η Υπεύθυνη και άλλα στελέχη του Γραφείου Χειρισμού Θεμάτων Βίας στην Οικογένεια και Κακοποίησης Ανηλίκων Προσώπων.
 
Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν διάφορα προβλήματα που εντοπίζει το δίκτυο όσο αφορά τις καταγγελίες που υποβάλλονται προς την Αστυνομία και τον τρόπο διαχείρισης τους από τα μέλη της Αστυνομίας. Μέσα από το διάλογο, έγιναν διάφορες εισηγήσεις ενώ συμφωνήθηκε ότι υπάρχει περιθώριο βελτίωσης στον τρόπο χειρισμού θεμάτων βίας κατά των γυναικών. Συζητήθηκε επίσης το ενδεχόμενο μελλοντικών κοινών δράσεων Αστυνομίας και Δικτύου Ενάντια στη Βία Κατά των Γυναικών όπως είναι η συμμετοχή σε ημερίδες και εκπαιδεύσεις. 
 
Ο Αρχηγός Αστυνομίας κ. Μιχαηλίδης ανάφερε ότι «όλοι εργαζόμαστε για τον ίδιο σκοπό και μέσα από την συνεργασία βγαίνουν και τα καλύτερα αποτελέσματα».
 
Τέλος, ο κ. Μιχαηλίδης, ευχαρίστησε την αντιπροσωπεία του Δικτύου για τον εποικοδομητικό διάλογο και τις εύστοχες εισηγήσεις οι οποίες και λαμβάνονται σοβαρά υπόψη. 
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας