Έσφιξε ο κλοιός και έσπασε ο συζυγοκτόνος-Όσα ομολόγησε

Λίγο πριν οδηγηθεί εκ νέου ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου για ανανέωση του διατάγματος κράτησής του, ο 42χρονος φερόμενος συζυγοκτόνος, που αρνείτο κατηγορηματικά τη διάπραξη του εγκλήματος, έσπασε στην ανάκριση.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες του REPORTER, ο 42χρονος τις προηγούμενες ημέρες αρνείτο ότι αυτός σκότωσε τη γυναίκα του προβάλλοντας διάφορους ισχυρισμούς, εντούτοις οι ανακριτές κατάφεραν να τον οδηγήσουν σε ομολογία, συμπληρώνοντας έτσι το τελευταίο παζλ της υπόθεσης.
 
Όπως μας ανέφερε αστυνομική πηγή ο 42χρονος παραδέχθηκε κάθε φρικτή λεπτομέρεια και εξιστόρησε στους ανακριτές τις ενέργειές του, τόσο πριν όσο και μετά το άγριο φονικό.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Επαναλάμβανε πως «θα την σφάξει…»-Ζωγράφισε την φρίκη το επτάχρονο κοριτσάκι
 
Κίνητρο της δολοφονίας η παθολογική ζήλια του. Ειδικότερα ο Χουσεΐν  Φαρούχ έδωσε έναν ισχυρισμό που διερευνάται και ο οποίος εκτιμάται ότι δόθηκε για να διαφανεί ότι ενήργησε εν βρασμώ ψυχής λέγοντας ότι εξοργίστηκε όταν βρήκε την εν διαστάσει σύζυγο του μαζί με συμπατριώτη του, τον οποίο υποψιαζόταν ότι διατηρούσε μαζί της ερωτικές σχέσεις.

Όπως ανέφερε στην κατάθεση του, θόλωσε το μυαλό του, άρπαξε ένα μαχαίρι από την κουζίνα του σπιτιού και με αυτό σκότωσε την εν διαστάσει σύζυγό του. Ο ισχυρισμός του δράστη δεν φαίνεται να ευσταθεί σύμφωνα με τις εξετάσεις της αστυνομίας.
 
Μετά την ομολογία του ο 42χρονος οδήγησε τους ανακριτές της υπόθεσης, σε συγκεκριμένο σημείο στη Λεμεσό στο οποίο υπέδειξε πως πέταξε το κινητό τηλέφωνο της άτυχης 31χρονης.

 
Οι ανακριτές στήνουν τα τελευταία κομμάτια του παζλ και το ερχόμενο Σάββατο, αναμένεται να οδηγήσουν τον 42χρονο ενώπιον του Δικαστηρίου για ανανέωση του διατάγματος κράτησής του, ενώ ακολούθως, η υπόθεση θα καταχωρηθεί και ο ύποπτος θα οδηγηθεί ενώπιον του Κακουργιοδικείου.
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ταξίδεψε σε ξύλινη βάρκα με τα παιδιά για να τον βρει και αυτός την σκότωσε

Η Αστυνομία διερευνά φόνο εκ προμελέτης, αφού υπάρχουν μαρτυρίες ότι ο 42χρονος έλεγε πως «θα σφάξει» τη σύζυγό του, ωστόσο δεν αποκλείεται να κατηγορηθεί για ανθρωποκτονία, λαμβάνοντας υπόψη, ότι η βασική μάρτυρας κατηγορίας, δηλαδή η επτάχρονη κόρη του, ανέφερε στην κατάθεσή της, ότι είχε ακούσει φωνές. Γεγονός που δείχνει ότι προηγήθηκε καυγάς μεταξύ των δύο και ενδεχομένως ο 42χρονος να ενεργούσε εν βρασμώ ψυχής. Σημειώνεται πως και το αδίκημα της ανθρωποκτονίας επισύρει ποινή ισόβιας κάθειρξης. 

Υπενθυμίζεται ότι το έγκλημα διαπράχθηκε στις πέντε το πρωί, την ώρα που στην οικία βρίσκονταν τα τρία εκ των επτά παιδιών της οικογένειας (σ.σ. δύο από αυτά διαμένουν στη Συρία), τα οποία μετά τη δολοφονία ο 42χρονος τα μετέφερε στην οικία του αδελφού του, εκεί που διέμεναν και τα άλλα δύο παιδιά της οικογένειας. 

Το άψυχο σώμα της 31χρονης βρέθηκε γύρω στις 9 και 40 το πρωί από λειτουργούς του Γραφείου Ευημερίας, το οποίο παρακολουθούσε την οικογένεια, αφού η 31χρονη ήταν θύμα ενδοοικογενειακής βίας. Η 31χρονη δέχθηκε μια μαχαιριά από τον σύζυγο της στο στήθος και παρά την προσπάθειά της να επουλώσει την πληγή, υπέκυψε στα τραύματα της. 

 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Τα στοιχεία που δείχνουν προμελέτη, η μεταφορά των παιδιών και το τηλεφώνημα
 

Δειτε Επισης

Xριστοδουλίδης: Oι μνήμες και οι σκέψεις όσων έζησαν τα τραγικά γεγονότα είναι πιο έντονες και επιτακτικές
BINTEO: Τι έδειχνε το πρώτο βίντεο που ανέβηκε στο Youtube πριν από 19 χρόνια
Στρατηγικές προστασίας των παιδιών στην ΕΕ προτείνει στα κράτη μέλη η Κομισιόν
Μπορέλ: Το Ισραήλ να διασφαλίσει προστασία εργαζομένων σε ανθρωπιστικές οργανώσεις
Ερντογάν: Ο Νετανιάχου είναι ο Χίτλερ της εποχής μας
Μ. Ραουνά: Εργαζόμαστε για μια επιτυχή Προεδρία ΕΕ με θετικό αποτύπωμα
Η επέτειος του σχέδιο Ανάν και οι διαφορετικές προσεγγίσεις στα κατεχόμενα
Πέραν των 18 χιλιάδων ατόμων εξυπηρετούν τα Επιμορφωτικά Κέντρα
Διακοπές ηλεκτροδότησης την Παρασκευή σε κοινότητες Λεμεσού και Λάρνακας
Δήμαρχος στη Γαλλία απαγορεύει την κυκλοφορία ασυνόδευτων ανήλικων κάτω των 13 ετών