Δεν έφερε ζώνη ασφαλείας, εκτινάχθηκε από το παράθυρο ο άτυχος Γρηγόρης

Θλίψη σκόρπισε η είδηση του θανάτου του Γρηγόρη Πική, που έμελλε να φύγει από τη ζωή σε ηλικία μόλις 19 χρόνων, ντύνοντας στα μαύρα την οικογένεια και τους φίλους του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Έφυγε για το μεγάλο ταξίδι ο 19χρονος Γρηγόρης... Χαρίζει ζωή με το θάνατό του

Ο άτυχος νέος κατέληξε, επτά μέρες μετά το τροχαίο δυστύχημα, στο οποίο ενεπλάκη στη Λεμεσό και πιο συγκεκριμένα σε δρόμο στο Τραχώνι.

Ο 19χρονος, όπως έδειξαν οι εξετάσεις της Αστυνομίας, παρεξέκλινε της πορείας του και συγκρούστηκε με όχημα που ερχόταν εξ αντιθέτου, στο οποίο επέβαιναν ένας 21χρονος και μια 16χρονη.

Σύμφωνα με αρμόδια πηγή, ο 19χρονος δεν έφερε ζώνη ασφαλείας, κάτι που απέβη μοιραίο, αφού από τη σύγκρουση εκτοξεύθηκε από παράθυρο του οχήματος του και σύρθηκε στην άσφαλτο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο κεφάλι.

Ο άτυχος Γρηγόρης, είχε μεταφερθεί αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη κρανιοεγκεφαλική κάκωση και κρίθηκε σκόπιμη η μεταφορά του στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου νοσηλευόταν μέχρι σήμερα το πρωί.
Αφού διαπιστώθηκε ότι η κατάσταση της υγείας του είναι μη αναστρέψιμη, οι γονείς του αποφάσισαν να προχωρήσουν σε μια κίνηση ανθρωπιάς, δωρίζοντας τα όργανα του σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει 19χρονος-Σφοδρή σύγκρουση οχημάτων

Ως εκ τούτου, ο άτυχος νέος αποσυνδέθηκε από τα υποστηρικτικά μηχανήματα.

Το πρωί της Παρασκευής θα διενεργηθεί νεκροτομή επί της σορού του 19χρονου, στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, από την ιατροδικαστή Αγγελική Παπέττα.

Σημειώνεται πως, το τελευταίο αντίο στο Γρηγόρης Πική θα πουν συγγενείς και φίλοι το ερχόμενο Σάββατο, 01 Φεβρουαρίου, στις 13:00 από τον Ιερό Ναό Αγίου Μάμαντος στο Τραχώνι. Παράκληση της οικογένειας του 19χρονου, είναι όπως όλοι οι φίλοι του να φορέσουν άσπρα μπλουζάκια.
Υπενθυμίζεται ότι ο άτυχος Γρηγόρης ήταν ποδοσφαιριστής της ΑΠΕΑ Ακρωτηρίου, η οποία τον αποχαιρέτησε με ένα μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Με μεγάλη λύπη σας πληροφορούμε τον χαμό του ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Γρηγόρη Πική. Όλες οι προγραμματισμένες δραστηριότητες μας αναβάλλονται μέχρι νεωτέρας. Οι σκέψεις και προσευχές μας είναι μαζί με τους οικείους και όλους όσοι γνώριζαν τον Γρηγόρη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Κύπριος ποδοσφαιριστής ο 19χρονος που δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή μετά από τροχαίο

Δειτε Επισης

Ανέκοψαν όχημα για έλεγχο και εντόπισαν 120 κροτίδες-Συνελήφθη 22χρονος
Διευκρινήσεις Δήμου Λεμεσού για την κατάρρευση προέκτασης οροφής κτιρίου
Παραιτήθηκε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομίας, Κυριάκος Χαραλάμπους
Τέλος στις κακοποιήσεις παιδιών ζητούν από Χαρτσιώτη μαθητές μέσω τέχνης (pics)
Παρατείνεται μέχρι τον Αύγουστο η δίκη του Κενάν Αγιάζ
Δύο καραμπόλες στο ίδιο σημείο στον αυτοκινητόδρομο-Στο νοσοκομείο τέσσερα πρόσωπα
Υπ. Δικαιοσύνης: Στο τελικό στάδιο η πρόσληψη 259 πυροσβεστών
Πυρκαγιά σε ξηρά χόρτα προκάλεσε προβλήματα σε πασσάλους της ΑΗΚ και σε λάστιχα άρδευσης
Δεν σταματούν οι βομβιστικές επιθέσεις, έκρηξη σε γκαράζ οικίας στη Λακατάμια-Ζημιές σε ένα όχημα
Αναχώρησαν προς το άγνωστο οι πέντε βάρκες που ανακόπηκαν από τις κυπριακές Αρχές στα σύνορα του Λιβάνου