Άκαρπες οι έρευνες, ελεύθερος ακόμη ο φερόμενος συζυγοκτόνος

Άκαρπες απέβησαν οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό του δράστη της στυγερής δολοφονίας που μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την εν διαστάσει σύζυγο του στην Πάφο.
 
Οι Αρχές εξαπέλυσαν από την πρώτη στιγμή ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του 42χρονου δράστη, χωρίς μέχρι στιγμής αυτό να έχει γίνει κατορθωτό.
 
Πρόκειται για τον Hussein Farouh, 42 ετών από τη Συρία, η φωτογραφία του οποίου δόθηκε στη δημοσιότητα.
Σε δηλώσεις του χθες βράδυ ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Πάφου, ανέφερε ότι είναι θέμα χρόνου η σύλληψη του, παρά το γεγονός ότι υπάρχει ο κίνδυνος να διέφυγε στα κατεχόμενα, λαμβάνοντας υπόψη ότι το έγκλημα διαπράχθηκε τα ξημερώματα, ωστόσο εξέφρασε την εκτίμηση, ότι σήμερα το πρωί θα βρίσκεται στα χέρια της Αστυνομίας.
 
Η Αστυνομία έδωσε οδηγίες σε όλα τα σημεία εισόδου και εξόδου για εξονυχιστικό έλεγχο, ενώ αξιολογεί διάφορα στοιχεία που ενδεχομένως να οδηγήσουν στη σύλληψη του.
 
Την ίδια ώρα για επιστημονικές εξετάσεις στάλθηκε το φονικό όπλο το οποίο εντοπίστηκε στον κάδο απορριμμάτων στην οικία του θύματος και με το οποίο ο δράστης έφερε ένα τραύμα στο στήθος της άτυχης 31χρονης.
 
Το άγριο φονικό διαπράχθηκε μπροστά στα μάτια των παιδιών του θύματος το οποίο δεν πέθανε ακαριαία, αλλά όπως προκύπτει από τις έρευνες, προσπάθησε να επουλώσει την πληγή της.
 
Η 31χρονη ήταν μητέρα επτά παιδιών, εκ των οποίων τα δύο ηλικίας 16 και 17 ετών διαμένουν στην Συρία και τα πέντε κάτω των 12 ετών μαζί της. Τα  τρία από τα  πέντε παιδιά που διέμεναν με την μητέρα τους, ήταν στο σπίτι τη στιγμή του φονικού, ενώ αυτή τη στιγμή και τα πέντε παιδιά της θανούσας που διέμεναν μαζί της, τέθηκαν υπό τη φροντίδα του Γραφείου Ευημερίας. 
 
Την δολοφονηθείσα γυναίκα εντόπισε στις 11:40 χθες το πρωί, λειτουργός των Υπηρεσιών Κοινωνικής Ευημερίας  στην κατοικία όπου διαμένει στην Πάφο και η οποία είχε μεταβεί στην οικία για επίβλεψη, αφού η οικογένεια παρακολουθείτο από τις Υπηρεσίες Κοινωνικής Ευημερίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

Δειτε Επισης

Έπεσε ο πέλεκυς στον 25χρονο για τον θανατηφόρο που στοίχησε την ζωή στην 19χρονη Μαριλένα-Ποινή δύο ετών
Ούτε αυτή την εβδομάδα αναμένεται να παρουσιαστούν ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής οι μοναχοί
Κομματική υποστήριξη για τον «Ζανέττο»-Πήρε «ψήφο» από τους Οικολόγους για τον Δήμο Λευκωσίας
Συνελήφθη καταζητούμενη για υποθέσεις κλοπών σε Λάρνακα και Αμμόχωστο
Οριζόντια αλλά και στοχευμένα μέτρα προανήγγειλε ο ΠτΔ πριν το Υπουργικό-Αιχμές στην αντιπολίτευση
Μη παραδοχή απάντησε σε όλες τις κατηγορίες ο 44χρονος που κατηγορείται για το τετραπλό θανατηφόρο
Εικόνες από την φωτιά στο οίκημα της Ομόνοιας-Δείχνει «άσπονδους φίλους» ο πρόεδρος του Σωματείου
Φωτιά στο σωματείο της Ομόνοιας στην Παπανικολή-Έρευνες από τις Αρχές
Κατασχέθηκαν δύο υπολογιστές μετά από έφοδο σε υποστατικό στο Παραλίμνι
Στους 143 ο αριθμός των θυμάτων από την τρομοκρατική επίθεση στη Μόσχα