Πρόταξε μαχαίρι, απείλησε υπάλληλο και λήστεψε για δεύτερη φορά περίπτερο στη Λεμεσό

Γύρω στις δέκα χθες το βράδυ άγνωστος έχοντας καλυμμένο το πρόσωπό του με κουκούλα, εισήλθε σε περίπτερο στη Λεμεσό. Προτάσσοντας μαχαίρι ζήτησε από την 30χρονη υπάλληλο τα χρήματα από το ταμείο. Αφού άρπαξε 194 ευρώ τράπηκε σε φυγή.
 
Συγκεκριμένα, γύρω στις 10.00 χθες το βράδυ, άνδρας εισήλθε σε περίπτερο στην πόλη Λεμεσού, έχοντας καλυμμένο το πρόσωπό του και με την απειλή μαχαιριού, απαίτησε από την 30χρονη υπάλληλο τα χρήματα του ταμείου. Αφού η υπάλληλος άνοιξε το ταμείο, ο δράστης έκλεψε τα χρήματα που βρίσκονταν σε αυτό και τράπηκε πεζός σε φυγή. Αυτός περιγράφεται ως κανονικής σωματικής διάπλασης και φορούσε σκούρο παντελόνι, σκούρο σακάκι και μαύρα, μάλλινα γάντια.
 
Ο ίδιος άνδρας φέρεται να διέπραξε άλλη μία ληστεία στο ίδιο περίπτερο. Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, γύρω στις 10.15 το βράδυ της 14ης Ιανουαρίου, άνδρας εισήλθε στο περίπτερο έχοντας καλυμμένο το πρόσωπό του και με την απειλή μαχαιριού έκλεψε τα χρήματα από το ταμείο. Το περιστατικό δεν είχε τότε καταγγελθεί στην Αστυνομία και καταγγέλθηκε χθες το βράδυ, μετά τη διάπραξη της νέας ληστείας στο περίπτερο.
 
Δεν αποκλείεται, μάλιστα, ο κουκουλοφόρος να είναι ο δράστης και απόπειρας ληστείας που διαπράχθηκε σε αρτοποιείο στη Λεμεσό στις 9:10 χθες βράδυ.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία άγνωστος με καλυμμένο το πρόσωπο εισήλθε στο αρτοποιείο και προτάσσοντας μαχαίρι ζήτησε τα χρήματα από την 64χρονη υπάλληλο. Η γυναίκα του ανέφερε ότι δεν έχει χρήματα το ταμείο και τότε αυτός τράπηκε σε φυγή, χωρίς να πάρει οτιδήποτε.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Νέα διαδικασία στο Δικαστήριο για την υπόθεση της Ευδοκίας Λοΐζου-Δεν καταβάλλει τις αποζημιώσεις το ΡΙΚ
Ανακοινώθηκαν στατιστικά για τις προσφυγές του Διοικητικού Δικαστηρίου
Επεισοδιακή καταδίωξη 22χρονου στην Πάφο-Επιτέθηκε σε αστυνομικό
Ηλεκτρική συσκευή προκάλεσε πυρκαγιά σε οικία στη Λεμεσό
Κρίσιμος τραυματισμός για 56χρονο-Έπεσε στο κενό από τον δεύτερο όροφο οικίας
Έξι πρόσωπα κατηγορήθηκαν γραπτώς για παράνομη εργοδότηση στην Πάφο
Χειροπέδες σε 31χρονο για τη βομβιστική επίθεση σε γνωστό μπαρ στον Πρωταρά
Σιγή ασυρμάτου για τη διερεύνηση του θανάτου αλλοδαπού στη Λεμεσό-Περιμένει στοιχεία η Λοττίδου
Εμπρηστές και αστυνόμοι: Πώς εξελίσσεται το παιχνίδι...
Αυξημένη τροχαία κίνηση στον αυτοκινητόδρομο λόγω τροχαίου