Σάββατο 16 Ιαν, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Άφαντο το μαχαίρι με το οποίο επιτέθηκαν οι δύο ύποπτες σε 27χρονη στην Πάφο

  14/01/2020 15:59
Άφαντο το μαχαίρι με το οποίο επιτέθηκαν οι δύο ύποπτες σε 27χρονη στην Πάφο

Άφαντο το μαχαίρι με το οποίο επιτέθηκαν οι δύο ύποπτες σε 27χρονη στην Πάφο

  14/01/2020 15:59
Διάταγμα κράτησης τεσσάρων ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον δύο γυναικών ηλικίας 24 και 25 ετών προς διευκόλυνση των ανακρίσεων σε σχέση με υπόθεση που αφορά τα αδικήματα της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και πράξεις που σκοπεύουν στην πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης τα οποία διεπράχθησαν στις 10.1.2020 στην Πάφο.

Όπως αναφέρθηκε στο Δικαστήριο από τον εξεταστή της υπόθεσης αστυφύλακα Νικόλα Χειμώνα που υπηρετεί στο ΤΑΕ Πάφου υπάρχει εύλογη υποψία που βασίζεται σε μαρτυρία ότι οι ύποπτες ενέχονται στην διάπραξη των υπό αναφορά αδικημάτων και για αυτό χτες συνελήφθησαν με δικαστικά εντάλματα και τέθηκαν υπό κράτηση. 

Ο κ. Χειμώνας ανέφερε πως μέλη του ΤΑΕ Πάφου μετέβησαν στο ΓΝ Πάφου και διαπίστωσαν ότι 27χρονη γυναίκα από την Ελλάδα και τώρα κάτοικος Πάφου ήταν τραυματισμένη. Σε γραπτή κατάθεση της που λήφθηκε από την ίδια, μεταξύ άλλων αυτή ανέφερε, ότι τις τελευταίες δύο εβδομάδες διαμένει με τον σύντροφο της από την Συρία στην Πάφο. Στις 10.1.2020 την επισκέφτηκαν στις 20:30 το βράδυ δύο γνωστές του συντρόφου τους τις οποίες, όπως είπε, είναι η δεύτερη φορά που τις έβλεπε, γνώριζε μόνο τα μικρά τους ονόματα, ούτε γνώριζε ποια είναι η σχέση με τον σύντροφο της. Οι δύο ύποπτες της ζήτησαν να βγει έξω για να συζητήσουν και όταν αυτή τους ανέφερε ότι δεν είχε να πει τίποτε μαζί τους τότε η μία εκ των δύο ανέσυρε σουγιά με αποτέλεσμα να την μαχαιρώσει στην πλάτη και την μέση.
 
Από την φασαρία και τις φωνές που ακολούθησαν μαζεύτηκαν και άλλοι ένοικοι της πολυκατοικίας και τότε οι δύο ύποπτεw τράπηκαν σε φυγή, ενώ η παραπονούμενη που αιμορραγούσε μεταφέρθηκε από άλλο πρόσωπο στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου. 

Μετά που η παραπονούμενη εξετάστηκε από την επί καθήκοντι ιατρό διαπιστώθηκε ότι αυτή έφερε πληγή στο δεξί βραχίωνα , δύο μικρές πληγές στην δεξιά άνω κοιλία, και δύο πληγές στην πλάτη στα δεξιά. Ακολούθως αυτή κρατήθηκε για παρακολούθηση στο χειρουργικό θάλαμο. 

Η σκηνή αποκλείστηκε και αφού εξετάστηκε επιστημονικά, παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια που θα σταλούν για επιστημονικές εξετάσεις. 
Ανακρινόμενες οι δύο ύποπτες αρνήθηκαν οποιαδήποτε ανάμειξη στην υπόθεση. 

Ο εξεταστής της υπόθεσης ανέφερε πως το ανακριτικό έργο δεν έχει ολοκληρωθεί. Μέχρι στιγμής λήφθηκαν έντεκα καταθέσεις και έχουν διενεργηθεί δύο έρευνες ενώ για την ολοκλήρωση του ανακριτικού έργου αναμένεται να ληφθούν ακόμα δεκαπέντε περίπου καταθέσεις τόσο από το οικογενειακό, και φιλικό περιβάλλον των δύο υπόπτων. Επίσης αναζητείται ο σουγιάς ενώ αναμένεται να διενεργηθεί αναγνωριστική παράταξη και να ληφθούν συμπληρωματικές καταθέσεις από την παραπονούμενη και τον σύντροφο της.   

Η συνήγορος υπεράσπισης των δύο γυναικών , ποινικολόγος Δρ. Άρτεμις Σαββίδου δεν έφερε ένσταση στην προσωποκράτηση των πελατών τους.
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας