Τρίτη 24 Νοε, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Συνδέθηκε επιστημονικά αλλά αρνείται η 27χρονη που συνελήφθη δέκα χρόνια μετά για ληστεία

  14/01/2020 14:18
Συνδέθηκε επιστημονικά αλλά αρνείται η 27χρονη που συνελήφθη δέκα χρόνια μετά για ληστεία

Συνδέθηκε επιστημονικά αλλά αρνείται η 27χρονη που συνελήφθη δέκα χρόνια μετά για ληστεία

  14/01/2020 14:18
Διάταγμα μονοήμερης κράτησης επέβαλε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 27χρονης για υποθέσεις ληστείας και κλοπής που διεπράχθησαν τα έτη 2010 και 2018 αντίστοιχα μετά από  επιστημονική μαρτυρία που προέκυψε εναντίον της.
 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η 27χρονη παρουσιάστηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου το οποίο διέταξε την κράτηση της για μια ημέρα, ενώ ανακρινόμενη αρνήθηκε οποιαδήποτε ανάμειξη με την υπόθεση .

Κατά το ιστορικό της υπόθεσης,  εναντίον της 27χρονης που κατάγεται από την Ρωσία προέκυψε μαρτυρία επιστημονική που την εμπλέκει σε δύο υποθέσεις, εκ των οποίων η μια διαπράχθηκε στις 27.12.2010 στην Λεωφόρο Ελευθερίας στην Χλώρακα και αφορά ληστεία σε πρακτορείο στοιχημάτων.

Κατά την μαρτυρία που κατείχε η Αστυνομία, λίγο μετά τα μεσάνυχτα δύο πρόσωπα τα οποία είχαν καλυμμένα τα πρόσωπα τους με σκούφους και κασκόλ εισήλθαν στο πιο πάνω υποστατικό το οποίο λειτουργούσε ως πρακτορείο στοιχημάτων και με την απειλή πιστολιού απέσπασαν χρηματικό ποσό 815 ευρώ σε διάφορα χαρτονομίσματα τα οποία βρίσκονταν μέσα σε συρτάρι πίσω από το πάγκο του υποστατικού.

Στο πρακτορείο εκείνη την ώρα βρίσκονταν πελάτες τους οποίους οι δράστες ακινητοποίησαν . Ακολούθως οι δράστες εξήλθαν από το πρακτορείο και εγκατέλειψαν το μέρος . Πριν μάλιστα από την αποχώρηση τους από το υποστατικό ένας από τους  δράστες πήρε το κινητό τηλέφωνο της υπαλλήλου και το έριξε στο πάτωμα και το έσπασε. Από περαιτέρω εξετάσεις της Αστυνομίας, και από το τηλέφωνο που παραλήφθηκε ως τεκμήριο διαφαίνεται  να υπάρχει επιστημονική μαρτυρία η οποία εντοπίστηκε στο τηλέφωνο.  

Επιπλέον η 27χρονη φέρεται να εμπλέκεται σε κλοπή από όχημα , που διαπράχθηκε στις 30.1.2018 σε χώρο στάθμευσης της πολυκλινικής κυανού σταυρού στην Πάφο. Η κλοπή έγινε από όχημα και αφορούσε χρηματικό ποσό ύψους 10.000 ευρώ περίπου σε διάφορα χαρτονομίσματα και διάφορες επιταγές συνολικής αξίας γύρω στις 40.000 ευρώ. Η 27χρονη από εκτεταμένες έρευνες της Αστυνομίας, συνδέθηκε επιστημονικά και με την κλοπή από όχημα.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας