Τρίτη 24 Νοε, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Tραγωδία στην άσφαλτο… Έσβησε στο τιμόνι 56χρονος στη Λάρνακα

  05/01/2020 10:45
Tραγωδία στην άσφαλτο… Έσβησε στο τιμόνι 56χρονος στη Λάρνακα

Tραγωδία στην άσφαλτο… Έσβησε στο τιμόνι 56χρονος στη Λάρνακα

  05/01/2020 10:45
Έσβησε στο τιμόνι 56χρονος στη Λάρνακα, ο οποίος προσέκρουσε χθες το απόγευμα σε διάβαση πεζών και εξέπνευσε λίγο αργότερα κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο.

Πρόκειται για τον 56χρονο Μιχάλη Πολυκάρπου από τη Λάρνακα, ο οποίος, κάτω από άγνωστες ακόμα συνθήκες, έχασε γύρω στις 18:30 χθες το απόγευμα τον έλεγχο του οχήματος του, με αποτέλεσμα να προσκρούσει σε υπερυψωμένη διαχωριστική νησίδα διάβαση πεζών στη λεωφόρο Φανερωμένης.

Από την πρόσκρουση ο 56χρονος τραυματίστηκε και εξέπνευσε κατά τη μεταφορά του στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας, τα οποία διενήργησαν εξετάσεις για τις συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος. Όπως διαφάνηκε, ο άτυχος 56χρονος δεν έφερε ζώνη ασφαλείας.

Μιλώντας στον REPORTER, ο Υπεύθυνος της Τροχαίας Λάρνακας Χάρης Χατζηγιασεμή, ανέφερε πως αξιολογούνται τα τεκμήρια που παραλήφθηκαν από τη σκηνή και φως στα ακριβή αίτια του θανάτου του 56χρονου θα ρίξει η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού. Δεν απέκλεισε μάλιστα το ενδεχόμενο από τη νεκροτομή να προκύψει ότι τα αίτια θανάτου του είναι παθολογικά.

Όπως ανέφερε ο κ. Χατζηγιασεμή, αυτό που προβληματίζει την Αστυνομία, είναι το γεγονός πως η σύγκρουση δεν ήταν τόσο βίαιη, όπως διαφάνηκε από τις εξετάσεις.
 
«Οι ζημιές που προκλήθηκαν στο αυτοκίνητο από την πρόσκρουση στην νησίδα δεν είναι πολύ σοβαρές, αφού η σύγκρουση δεν ήταν βίαιη, ενώ ενεργοποιήθηκε και ο αερόσακος του οδηγού»

Η νεκροτομή θα διενεργηθεί στις 11 το πρωί στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας