Εντοπίστηκε το κουτί με την τέφρα, καταζητούνται δύο Ελληνοκύπριοι

Αίσιο τέλος σημειώθηκε στην υπόθεση της κλοπής του κουτιού της τέφρας του 19χρονου, που κλάπηκε την περασμένη Παρασκευή από το όχημα οικογένειας στην Λεμεσό, το οποίο ήταν σταθμευμένο σε χώρο στάθμευσης εστιατορίου στην Ακτή του Κυβερνήτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: «Ο κλέφτης είναι καλός άνθρωπος»-Το μήνυμα της μάνας μετά τον εντοπισμό της τέφρας

Το κουτί εντοπίστηκε μετά από έρευνες της Αστυνομίας, αλλά και πολιτών, σε ανοιχτό χώρο κοντά στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού παρά τη Μονή.
 
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η τέφρα βρίσκεται εντός του κουτιού, θέτοντας έτσι τέλος στην τεράστια περιπέτεια της οικογένειας του 19χρονου, που είχε φθάσει στην Κύπρο από τη Σουηδία, για να αφήσει το περιεχόμενο του κουτιού στη θάλασσα της Λεμεσού.
 
Την ίδια ώρα, από τις έρευνες της Αστυνομίας, προέκυψε μαρτυρία σε βάρος δύο Ελληνοκυπρίων, 33 και 35 ετών, εναντίον των οποίων εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης και καταζητούνται.
 
Σύμφωνα με τα γεγονότα της υπόθεσης, το κουτί με τη τέφρα κλάπηκε μεταξύ των ωρών 17:00 και 17:20 το απόγευμα της Παρασκευής, από το αυτοκίνητο ενοικιάσεως που χρησιμοποιούν οι γονείς του 19χρονου, ενώ αυτό βρισκόταν σταθμευμένο σε χώρο στάθμευσης οχημάτων εστιατορίου στην περιοχή Ακτή Κυβερνήτη.
 
Αφού παραβιάστηκε το όχημα με σπάσιμο του τζαμιού της πόρτας του συνοδηγού, κλάπηκαν από το αυτό πέραν του κουτιού, τρεις υφασμάτινες τσάντες, που περιείχαν είδη ρουχισμού και το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ.

Η μητέρα του 19χρονου, είχε απευθύνει χθες έκκληση προς το κοινό για να εντοπιστεί το κουτί με την τέφρα του γιου της, ο οποίος πέθανε πριν από πέντε μήνες.
 
Σε δηλώσεις της μάλιστα η μητέρα του 19χρονου είχε αναφέρει ότι «αποφασίσαμε να έρθουμε στην Κύπρο για τα Χριστούγεννα και για να βρούμε μια όμορφη παραλία να ρίξουμε τη τέφρα του γιου μας στη θάλασσα της Λεμεσού. Χθες όταν επιστρέψαμε στο αυτοκίνητο, από το εστιατόριο όπου βρισκόμασταν, είδαμε ότι κάποιοι έσπασαν το τζάμι και έκλεψαν το παιδί μας». 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: «Αν είσαι εσύ που έκλεψες το αυτοκίνητό μας, απλώς φέρε μας το γιο μας πίσω»

«Είμαστε συντετριμμένοι. Δεν μας ενδιαφέρει οτιδήποτε άλλο κλάπηκε. Θέλουμε μόνο την τέφρα του παιδιού μας και δεν επιθυμούμε να υπάρξει πρόβλημα με την Αστυνομία. Αν είσαι εσύ που το έκλεψες, σε παρακαλώ μπορείς να τα κρατήσεις όλα, απλώς φέρε μας τον γιο μας πίσω».

Υπενθυμίζεται ότι το φως της δημοσιότητας, είχε δει χθες βίντεο ντοκουμέντο, από ένα μαύρο όχημα ενοικιάσεως, το οποίο κινείτο ύποπτα στο χώρο, όπου έγινε η κλοπή του κουτιού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Βίντεο ντοκουμέντο με το όχημα που ψάχνουν για την κλοπή τέφρας στη Λεμεσό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:Ψάχνουν όχημα ενοικιάσεως για την κλοπή της τέφρας 19χρονου στη Λεμεσό

Δειτε Επισης

Το προεκλογικό προφίλ του ΔΗΣΥ-Η μεσαία τάξη, η ευρωπαϊκή ταυτότητα και η «υπεύθυνη αντιπολίτευση»
Όταν οι φιλίες και οι συγγένειες συναντούν τα high politics
Ένορκες δηλώσεις πολιτών για τις €807.000 στον μονάχο-Ολοκληρώθηκαν δύο από τις διερευνώμενες υποθέσεις
Ενισχυτικά μαθήματα εκμάθησης Ελληνικών χρειάζονται 1100 παιδιά στην εκπαίδευση
Αρχές του 2025 η ψηφιοποίηση των αιτήσεων φοιτητικής μέριμνας-Το χρονοδιάγραμμα του ΥΠΟΙΚ
Γυναίκα φυλακίστηκε επειδή τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση περισσότερες από 2.000 φορές
Τέσσερις οι νεκροί από την πλημμύρα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα-Επιμένουν τα προβλήματα στο Ντουμπάι
BINTEO: Άνδρας αυτοπυρπολήθηκε έξω από το δικαστήριο του Τραμπ
Επανέρχεται με επιστολή προς Υφ. Πρόνοιας για το Πασχαλινό Επίδομα η ΕΚΥΣΥ
Βαφεάδης: Δεν έχει ληφθεί η εγγυητική για Λιμάνι και Μαρίνα Λάρνακας