Παρασκευή 27 Νοε, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Οργή και αμείλικτα γιατί... Ο Παναγιώτης δεν είναι απλά ένα θύμα της ασφάλτου...

  28/11/2019 09:38
Οργή και αμείλικτα γιατί... Ο Παναγιώτης δεν είναι απλά ένα θύμα της ασφάλτου...

Οργή και αμείλικτα γιατί... Ο Παναγιώτης δεν είναι απλά ένα θύμα της ασφάλτου...

  28/11/2019 09:38
Με τον πιο άδικο και φρικτό τρόπο, έμελλε να φύγει από τη ζωή ο 27χρονος Παναγιώτης Χριστοφόρου, ο οποίος βρήκε ακαριαίο θάνατο, έπειτα από το φοβερό τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα στον αυτοκινητόδρομο στη Λεμεσό, παρά τη Μουτταγιάκα.
 
Ο άτυχος Παναγιώτης δεν έφταιγε σε τίποτε… Αυτό που έφταιγε ήταν η εγκληματική ανευθυνότητα ενός οδηγού δολοφόνου, ο οποίος έπιασε τιμόνι έχοντας καταναλώσει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ, αφού σύμφωνα με την Αστυνομία, σε έλεγχο αλκοόλης που υποβλήθηκε, το μηχάνημα χτύπησε κόκκινο, δείχνοντας 111 mg, αντί 22 που είναι το επιτρεπόμενο όριο.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Εκτίναξε το όχημα του άτυχου Παναγιώτη 200 μέτρα μακριά-Ακαριαίος ο θάνατος του
 
Ο 50χρονος από τη Ρωσία, εκτός από το γεγονός ότι οδηγούσε τύφλα στο μεθύσι, έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα (σ.σ πάνω από 200 χιλιόμετρα) και προσέκρουσε βίαια στο όχημα του 27χρονου που προπορευόταν, με αποτέλεσμα αυτό να χτυπήσει διαδοχικά στα κιγκλιδώματα και να εκτιναχθεί 200 περίπου μέτρα μακριά.
Από την σφοδρότατη σύγκρουση ο άτυχος Παναγιώτης, βρήκε ακαριαίο θάνατο, βυθίζοντας στο πένθος, οικογένεια, φίλους και συγγενείς.
 
Ο Παναγιώτης Χριστοφόρου δεν είναι απλά ακόμα ένα θύμα του Μολώχ της ασφάλτου, αλλά θύμα της ασυνειδησίας και της εγκληματικής ανευθυνότητας όσων παίρνουν τιμόνι, έχοντας προηγουμένως καταναλώσει αλκοόλ και όσων μετατρέπουν τα οχήματα τους σε εν κινήσει φονικά όπλα. 
 
Ο άτυχος 27χρονος καταλείπει ένα αγοράκι πέντε ετών. Σημειώνεται ότι εναντίον του 50χρονου οδηγού, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης.
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας