Τετάρτη 25 Νοε, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Χειροπέδες σε 18χρονο, καταζητείται και μαθητής για τον… εν κινήσει πυροβολισμό στην Πάφο

  27/11/2019 08:24
Χειροπέδες σε 18χρονο, καταζητείται και μαθητής για τον… εν κινήσει πυροβολισμό στην Πάφο

Χειροπέδες σε 18χρονο, καταζητείται και μαθητής για τον… εν κινήσει πυροβολισμό στην Πάφο

  27/11/2019 08:24
Στην σύλληψη 18χρονου στρατιώτη προχώρησε η Αστυνομία Πάφου για την υπόθεση τραυματισμού Γερμανού τουρίστα από σφαιρίδιο αεροβόλου όπλου, ενώ ποδηλατούσε στην περιοχή Πόλης Χρυσοχούς, ενώ οι ανακριτικές αρχές αναζητούν και δεύτερο πρόσωπο.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, στο πλαίσιο των εξετάσεων εντοπίστηκε το διπλοκάμπινο όχημα στο οποίο επέβαιναν τα δύο πρόσωπα.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Τον βρήκε αδέσποτο σφαιρίδιο αεροβόλου ενώ ποδηλατούσε
 
Ακολούθως η Αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη του 18χρονου που κατάγεται από χωριό της Πόλης Χρυσοχούς ο οποίος ανακρινόμενος κατονόμασε και το δεύτερο πρόσωπο, μαθητή, που αναζητεί η Αστυνομία. Ο 18χρονος ανέφερε πως η ρίψη σφαιριδίου έγινε από το αεροβόλο όπλο και πως ήταν τυχαία και όχι εκ προθέσεως.
 
Επίσης σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του 18χρονου εντοπίστηκαν και παραλήφθησαν ένα κυνηγετικό, ένα φλομπέρ και ένα αεροβόλο. Τα ανευρεθέντα θα σταλούν για επιστημονικές εξετάσεις.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, 50χρονος Γερμανός τουρίστας, ενώ ποδηλατούσε κατά μήκος του δρόμου από τον κατασκηνωτικό χώρο προς το Νοσοκομείο Πόλης Χρυσοχούς, άκουσε ένα δυνατό θόρυβο που προέρχονταν από εξ αντιθέτου κινούμενο προς αυτόν διπλοκάμπινο όχημα και ένιωσε κάψιμο στο αριστερό του γόνατο .
 
Ακολούθως ο 50χρονος μετέβη στο Νοσοκομείο και σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρό αυτός υπέστη τραύμα, από σφαιρίδιο αεροβόλου όπλου το οποίο σφηνώθηκε στο πόδι του.
 
Ο 50χρονος  μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο ΓΝ Πάφου, ενώ χτες υποβλήθηκε  σε χειρουργική επέμβαση προκειμένου να του αφαιρεθεί το σφαιρίδιο.
 
Πηγή: ΚΥΠΕ
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας