Τους είχε δεμένους, γυμνούς και τους χτυπούσε για 11 ώρες

Για έντεκα ολόκληρες ώρες φέρεται να κακοποιούσε τους συγκάτοικους του, ο 29χρονος που συνελήφθη χθες από την Αστυνομία στην Αγία Νάπα, για σωρεία αδικημάτων μεταξύ των οποίων αυτά της επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης και της ληστείας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Άγριο ξύλο στην Αγία Νάπα-Τους έδεσε, τους έγδυσε και τους χτυπούσε με ραβδί

Οι δύο νεαροί, ένας 25χρονος από το Μπουρουντί και ένας 20χρονος από τη Ρουμανία, έζησαν εφιαλτικές στιγμές στα χέρια του 29χρονου συγκάτοικου τους από τη Νιγηρία, ο οποίος τους ανάγκασε να βγάλουν τα ρούχα τους και άρχισε να τους κτυπά, από τα ξημερώματα της Πέμπτης μέχρι το μεσημέρι της ίδιας μέρας.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, όλα ξεκίνησαν γύρω στις μία τα ξημερώματα της Πέμπτης, όταν ο 29χρονος φέρεται να κλείδωσε τους παραπονούμενους στο διαμέρισμα τους, τους ανάγκασε να βγάλουν τα ρούχα τους και άρχισε να τους κτυπά με γροθιές και κλωτσιές στο πρόσωπο και στο σώμα, ισχυριζόμενος ότι του έκλεψαν χρήματα και ναρκωτικά. Επίσης, ο ύποπτος είχε στην κατοχή του μαχαίρι και ένα μεταλλικό ραβδί, με το οποίο επίσης τους χτυπούσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σε κάποια στιγμή, ένα από τα δύο θύματα κατάφερε να εξέλθει του διαμερίσματος και να ενημερώσει μια κοπέλα, η οποία με τη σειρά της κάλεσε τις Αρχές.

Αμέσως, στις τάξεις της δύναμης σήμανε συναγερμός και γύρω στις 12 το μεσημέρι της Πέμπτης, μέλη της Αστυνομίας έσπευσαν στο συγκρότημα διαμερισμάτων, όπου εντόπισαν τραυματισμένο τον 20χρονο Ρουμάνο, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι προηγουμένως είχε κακοποιηθεί από τον 29χρονο.

Στη συνέχεια τα μέλη της Αστυνομίας πλησίασαν σε συγκεκριμένο διαμέρισμα, από όπου εξήλθε ο 25χρονος, ο οποίος έφερε εμφανή τραύματα στο πρόσωπο και αιμορραγούσε. Υπέδειξε μάλιστα, ότι εντός του διαμερίσματος βρισκόταν ο 29χρονος δράστης της επίθεσης.
Ο ύποπτος εκείνη τη στιγμή, εξήλθε του διαμερίσματος και επιτέθηκε εναντίον ενός αστυνομικού, ενώ συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα.
 
Όπως ανέφεραν οι δύο παραπονούμενοι, ο 29χρονος τους έκλεψε τον χρηματικό ποσό των 1.050. Ο 25χρονος ισχυρίστηκε επίσης, ότι ο 29χρονος, τον Ιούλιο του 2019 του πήρε το διαβατήριο του και του ανέφερε ότι για να του το επιστρέψει θα πρέπει να του δώσει το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ.
 
Από περαιτέρω εξετάσεις που έγιναν, διαπιστώθηκε ότι ο 25χρονος παραμένει παράνομα στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας από τον Αύγουστο, 2018 και συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα. Παράλληλα, ο 20χρονος ανέφερε ότι ο ύποπτος τις τελευταίες εβδομάδες του πώλησε σε πέντε διαφορετικές περιπτώσεις μαριχουάνα.
 
Σε έρευνα που ακολούθησε στο διαμέρισμα όπου εντοπίστηκε ο ύποπτος, με δικαστικό ένταλμα, εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν μεταξύ άλλων, τρία μισοκαπνισμένα τσιγάρα με κάνναβη, άσπρη σκόνη που πιστεύεται ότι είναι κοκαΐνη και ίχνη κάνναβης.
 
Ο 29χρονος συνελήφθη εκ νέου με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων, ενώ το πρωί αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον Δικαστηρίου για έκδοση διατάγματος κράτησης του. 
 
Το ΤΑΕ Αμμοχώστου συνεχίζει τις εξετάσεις.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Πυροβολισμοί στα ΚΤΕΛ Κηφισού-Ένας τραυματίας
Χριστοδουλίδης: Η Κυβέρνηση θα συνεχίσει να επενδύει στην ενίσχυση του πολιτισμού
Τραγωδία στη Νότια Αφρική-Λεωφορείο με 46 άτομα έπεσε από γέφυρα, επέζησε μόνο ένα παιδί
Πράσινο φως για μαλλί άφρο και ράστα στους χώρους εργασίας ανάβει η Γαλλία
Απειλητικό μήνυμα Ισλαμικού Κράτους προς Δύση-«Να πλήξουμε τους σταυροφόρους στις ΗΠΑ, την Ευρώπη και το Ισραήλ»
Προτεραιότητα η επανέναρξη συνομιλιών για λύση Κυπριακού, λένε οι ΥΠΑΜ Ελλάδας-Κύπρου
Κάθειρξη 19 ετών ζήτησε ο εισαγγελέας στη Γαλλία για τον «βιαστή του Tinder»-«Είναι επικίνδυνος, κατέστρεψε 17 ζωές»
Συνελήφθη στα κατεχόμενα άτομο για «παραβίαση ιδιωτικής ζωής»
Οι Ταλιμπάν στο Αφγανιστάν επαναφέρουν τον δημόσιο λιθοβολισμό των γυναικών
Μεγαλώνει ο κύκλος των συλλήψεων για τις πλαστές άδειες οδήγησης αλλά και διαμονής στην ΚΔ