Παρασκευή 28 Ιαν, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Τέσσερις ποινικές διώξεις για το θάνατο του μικρού Παναγιώτη

  06/11/2019 16:59
Τέσσερις ποινικές διώξεις για το θάνατο του μικρού Παναγιώτη

Τέσσερις ποινικές διώξεις για το θάνατο του μικρού Παναγιώτη

  06/11/2019 16:59
Ποινική δίωξη τεσσάρων προσώπων, για την υπόθεση θανάτου του 16χρονου Παναγιώτη Στεφανή, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός σε αυλή οικίας, τον περασμένο Απρίλιο στη Λάρνακα, αποφάσισε η Νομική Υπηρεσία.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, μετά από απόφαση της Νομικής Υπηρεσίας και αξιολόγηση του μαρτυρικού υλικού, αποφασίστηκε η ποινική δίωξη τεσσάρων προσώπων, ηλικίας από 16 έως 18 ετών.
 
Τα συγκεκριμένα πρόσωπα θα διωχθούν για το αδίκημα της πρόκλησης θανάτου από αμέλεια, κατά παράβαση του άρθρου 210 του ποινικού κώδικα, ενώ η υπόθεση αναμένεται να καταχωρηθεί στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας.
 
Σύμφωνα με τα γεγονότα της υπόθεσης, ο άτυχος Παναγιώτης, βρήκε τραγικό θάνατο τα ξημερώματα της Κυριακής 14 Απριλίου και εντοπίστηκε σε αυλή οικίας στους Τρούλους από μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Αθηένου.
 
Την Δευτέρα 15 Απριλίου η ιατροδικαστής Ελένη Αντωνίου διενήργησε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας τη νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του 16χρονου και διαπιστώθηκε ότι ο θάνατος του οφείλεται σε ασφυξία συνεπεία εισρόφησης εμεσμάτων.
 
Μετά το θάνατο του 16χρονου, η οικογένεια του Παναγιώτη Στεφανή κατήγγειλε στις Αρχές, ότι το παιδί τους είχε πέσει αρκετές φορές στο παρελθόν θύμα bulling, ενώ το φως της δημοσιότητας, είδαν τρία βίντεο με τον ανήλικο σε ένα από αυτά, να βρίζει την ομάδα που στήριζε, χωρίς ωστόσο να έχει διευκρινιστεί εάν αυτό έγινε μετά από εκφοβισμό άλλων προσώπων ή όχι.
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας