Κυριακή 28 Φεβ, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Στους top καταζητούμενους για οικονομικές απάτες ο Κωστέκογλου-Κρατά στάση σιωπής

  23/10/2019 12:42
Στους top καταζητούμενους για οικονομικές απάτες ο Κωστέκογλου-Κρατά στάση σιωπής

Στους top καταζητούμενους για οικονομικές απάτες ο Κωστέκογλου-Κρατά στάση σιωπής

  23/10/2019 12:42
Διάταγμα κράτησης οκτώ ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εναντίον του 46χρονου, που καταζητείτο για υποθέσεις εξαπάτησης πολιτών και απόσπασης μεγάλου χρηματικού.
 
Ήταν ο πλέον καταζητούμενος στην Κύπρο για οικονομικής φύσεως αδικήματα, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, Ιωάννης Σωτηριάδης, προσθέτοντας ότι η Αστυνομία κατάφερε να τον εντοπίσει μετά από αξιολόγηση πληροφοριών.
 
Ο 46χρονος εντοπίστηκε χθες σε πρακτορείο στοιχημάτων της Λευκωσίας και συνελήφθη δυνάμει του δικαστικού εντάλματος σύλληψης που εκκρεμούσε εναντίον του για μια υπόθεση που καταγγέλθηκε τον περασμένο Μάιο στην Αστυνομία, σε σχέση με τα αδικήματα της απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις, νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, πλαστογραφίας, κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου και συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Συνελήφθη ο πρώην καλαθοσφαιριστής Κωστέκογλου-Πλούσιο το παρελθόν του
 
Σύμφωνα με την καταγγελία, ο ύποπτος μαζί με άλλο πρόσωπο, φέρεται να απέσπασε χρήματα από πολίτη, τον οποίον θα βοηθούσαν, όπως του ανέφεραν, για να εξασφαλίσει χρηματικό δάνειο από τραπεζικό ίδρυμα του εξωτερικού.
 
Στο δικαστήριο, ο ύποπτος εμφανίστηκε χωρίς δικηγόρο και δεν έφερε ένσταση στην κράτηση του για περίοδο οκτώ ημερών, ενώ διατηρεί το δικαίωμα της σιωπής και δεν αναφέρει οτιδήποτε στους αστυνομικούς ανακριτές.
 
Σε διάφορες χρονικές στιγμές και για διαφορετικές υποθέσεις, ο 46χρονος είχε συλληφθεί από την Αστυνομία, ενώ εξαφανιζόταν όταν, στην πορεία των ερευνών, αφηνόταν ελεύθερος από το δικαστήριο με περιοριστικούς όρους. 
 
Ερήμην του ξεκίνησε η δίκη, στο Κακουργιοδικείο, για την υπόθεση απάτης μέσω σύναψης δανείων στην πρώην ΣΠΕ Αγίας Φύλας, ενώ για άλλη υπόθεση καταδικάστηκε, επίσης ερήμην του, σε ποινή φυλάκισης.
 
Εναντίον του εκκρεμούν και ευρωπαϊκά εντάλματα σύλληψης, από τις ελληνικές αρχές, για παρόμοιες υποθέσεις.
 
Πηγή: ΚΥΠΕ
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας